Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '19

 
Kategori
Siyaset
 

AKP’de Çöküş Akşener’le Geldi

Türk filmlerinde hatırlarsınız kabadayıyı en sonunda birisi öldürür. AKP de Türkiye’nin kabadayısıydı, hayatımızın sokaklarında yıllarca hüküm sürdü.

Denilecek ki iktidarların da bir ömrü vardır, onun da artık devri bitti. Olabilir ama kendiliğinden gitmeyecekti, birinin kapıyı göstermesi gerekiyordu; bu bence Akşener’di.

Solcular iktidar yıkamazlar, tarihte örneği varsa başka güçlerin yardımıyla. Akşener biraz onlardan, keşke hepimiz biraz onlardan olsaydık, ama biraz. Yani iktidar yıkan maya var.

Solun ki haklı olmak ve haklı olduğunu ispat mücadelesi… Böyle bir mücadele ile padişahın soytarısı bile değiştirilemez. Akşener okunu doğrudan saltanatın kalbine doğrulttu!

Ama açık söyleyim Akşener büyük partisi küçük. Erdoğan’ı yıkarlar da sonrası için bir şey diyemem. Beklentilerin altında kaldılar, dağarcıklarında fazla bir şey yokmuş!

Benim korkum Tayyip Erdoğan gidecek falanca gelecek meselesi, yani şu yeni kurulacağı söylenen partiler artı AKP’nin enkazı yine abuk sabuk bir sağ iktidar. Zaten baktığımızda başka alternatif de yok; zira solun kadrosu yok, hiç olmadı ki zaten!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..