Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '09

 
Kategori
Siyaset
 

AKP mi? AK Parti mi?

AKP mi? AK Parti mi?
 

resim alıntıdır.


Sayın Tayyip beyin darılması öfkelenmesi son derece yersizdir, AKP diye hitap edenleri hakaret etmiş saymak bence son derece yersiz ve anlamsızdır, ülkemiz halkı AK parti dese ne olur AKP dese ne olur değişen nedir her ikiside aynı noktada birleşir, yalnız AKP nin icraatlerine gelince darılması, öfkelenmesi gereken ülke halkıdır.

Ülke halkı ile dalga geçercesine söylemlerde bulunmak bence düşünülmesi gereken önemli konulardan birisidir, buna misal vermek gerekirse, içinde bulunduğumuz kriz ortamında başbakanın ülkede kriz yok birileri bundan yararlanmaya kalkıyor demesi, kriz ülkemize teğet geçecek demesi, olmadı sürtünerek geçecek demesi oldukça ülke gerçeğini görmemezlikten gelmekten öte birşey değildir.

Semt pazarlarında esnafın durumunu görmemezlikten gelmek, kapanan fabrikaların imalathanelerin sanki keyfiyen kapatılmış gibi düşünmekle, onlarca işçinin işsiz kaldığını, işsizlğin çığ gibi büyüdüğünü görmemezlikten gelmek AK ile karanın farkını ortaya koymaktadır, kısacası AK'dan eser kalmamıştır.

Sonrasında görsel basında öfkeli bir konuşma yaparak krizi bizmi yarattık demeninde hiçbir anlamı yoktur, eğer yaklaşan yangını görmemek için gözlerini kapatıyorsan yangın paçalarına sarmaya başlayınca gözlerin açılıyorsan, bu AKP'nin vurdumduymazlığını ortaya koymaktadır.

Bakınız terör AKP iktidarı döneminde iki kat daha arttı bu artışın nedenlerinden bir taneside iktidarın doğu bölgemizdeki uyguladığı politikadır, DTP ile işbirliği yapmakla bu terörist temsilcilerine taviz vermekten başka bir şey değildir, kendilerine verilen tavizi baskı ve terörle yıldırma eylemleri olarak değerlendirenler bugünkü bölücü terörün artmasınıda sağlamışlardır.

Doğudaki yerel seçimlerde koltuk paylaşmak için yapılan pazarlıklar bugün ülkemiz halkına acı ve üzüntüden başka birşey vermemiştir. Doğu bölgemizde bir gerçek varki almanların ingilizlerin ırak peşmerge başının kışkırtmaları sonucunda doğu halkı nereye gittiğini sonucunun ne olacağını bilmeden ayrılıkçı bir yol izlemekteler, bunun adı kürtlük türklük meselesidir.

AB nin istekleri hiçbir zaman bitmeyecektir, onlar istiyor diye suriye sınırındaki mayınlarında temizlenmesi son derece yanlıştır, ükenin kuzeyi sinop nasıl bir sıtratejik öneme sahipse güneyi de o kadar önemlidir, gerek terör olsun gerekse ( insan, hayvan, silah, uyuşturucu) kaçakçılığı nedeniyle korunmasız bırakılmaması gereken bir sınır boyudur ama iktidar gelin görünki akşam yatıyor sabah kalkıyor AB rüyasıyla uyanıyor, unutun AB yi.

Tarım sektörü dibe vururken yurt dışından genleri ile oynanmış tohumlar ithal ediliyor, ülke halkının sağlığı ile oynanıyor bunlar araştırma laboratuvarlarında kontrol edilmesi gerekir sıkı denetlenmelidir.

Yanlış icraatler saymakla bitmiyor, peki bu bağlamda ülke halkımı kızmalı yoksa partisine AKP denildiği için başbakanmı kızmalı, sayın başbakan Tayyip bey gereksiz işlerle uğraşmamalı medyada bu tür konuşmalar yapmamalı komik ve gülünç duruma düşmektedir, konuşulması gereken ülke sorunlarına çare bulmayı düşünse bence daha iyi olur.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..