Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '09

 
Kategori
Siyaset
 

AKP ne yapmak istiyor-2

AKP ne yapmak istiyor-2
 

Bu vatan bölücülerin değil, benim vatanımdır.


Ne yazık ki AKP iktidarının gözleri ülke gerçeklerini görmek istememektedir, önce kürt açılımı sonradan bu ağız değişmiş demokratik açılım, diğer yandanda kardeşlik projesi olmuştur.

Daha önceki sözlerimde de dile getirmiştim güneydoğu halkı ile batıda yaşayan halk aynı eşit haklara sahip artık bunu herkes biliyor, peki açılım nedir, kürt açılımı mı, kardeşik projesi mi, yoksa teröristi dağdan indirip bağdakini katlettirme projesi midir.

Kısacası devlet bütçesinin üçte biri yıllarca GAP projesine aktarılmasına rağmen istekler bitmedi doğu halkı istemekte ama ne istemekte dağdaki teröristi şehir indirip affedilmesini istemekte, affedilen teröristlerin T.C. meclisinde siyaset yapma hakkı verilmesini istemektedir.

Sayın başbakan Tayyip ERDOĞAN konuşmalarında yola devam, açılım her ne pahasına olursa olsun yapılacaktır demektedir, şimdi bende bir batılı vatandaş olarak sorarım, size mutfağı teslim edenler teröristle işbirliği yapmanızı mı söyledi?

Hangi akla hizmettir ki İmralı canisine yerini beğenmedi diye yeni bir bina yapmak, caninin hizmetine 300.000 yuroluk yat almak, tabi akp iktidarına hizmet eden birçok doğu kökenli vekil var caniye sayın demeniz gerekir çünkü onu benimsediniz birde kardeşlik projenizle salıverin gitsin cani belki parti kurup yarın başımıza başbakanda olabilir ama sizin sayenizde.

Son günlerde çıkan huzursuzluk verici terör eylemlerinden vijdanınız dahi rahatsız olmuyor, sadece muhalaefeti ve medyayı suçluyorsunuz, acaba iktidar olarak nerde hata ediyoruz diye hiç düşünme ihtiyacı duymuyor musunuz?

Hata ne medyanın ne de muhalefetindir, açılım adı altında dağdaki teröristi şehire indirip kanlı eylemler yapmalarına fırsat veren AKP iktidarının mimarlarınındır, buna da itiraz edersiniz dün yakalanan terörist canlı bomba sizlerin sayesinde dağdan indi, peki yakalanmasaydı kanlı eylemini gerçekleştirseydi ne olurdu yüzlerce kişi teröre kurban giderdi.

Ve göreceksiniz ileriki tarihlerde büyük şehilerde kanlı eylemler mutlaka olacaktır ve bunun tek sorumlusu sorumsuzca ülkeyi kaosa sürükleyen AKP iktidarı olacaktır. Konyadaki konuşmalarınızda Hz. Mevlanayı kendi pis siyasetinize alet ettiniz, iki gözüne parmaklarını koy göremezsiniz diyorsunuz oysa siz gözünüz açık olduğu halde ülke gerçeklerini göremiyorsunuz.

Evet göremiyorsunuz. Kriz olur teğet geçti dersiniz, ülke halkı sefalete sürüklenir umursamazsınız, kişi başına milli gelir 9000 doları geçti diye yalanlar söylersiniz, ermenistanla anlaşıp kardeş Azarbaycanı görmezden geirsiniz, hava alanlarından termel kameraları söktürüp domuz gribi ülkeye yayılsın diyerek ülke halkının sağlığını tehlikeye atarsınız, evet siz böylesiniz hani şu güzel icraatlerinizden birkaçını sıralayın alkışlayalım.

Var mı ki AKP iktidarı olarak güzel icraatleriniz, bir yandan ülke halkını sefalete sürükle diğer yandan korku ve sindirme politikası uygulayın, hak arayana şiddet uygulayın, terör eylemi yapanı kenardan seyredin, bu ülke halkı sizi asla affetmeyecektir.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..