Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '10

 
Kategori
Güncel
 

AKP nin Zübeyde Hanım ayıbı…

AKP nin Zübeyde Hanım ayıbı…
 

AKP nin Türk devrimini yaratanlara, başta Atatürk ve yakınlarına karşı ne kadar ilgi ve alaka duyduğunu biliyoruz. Hani insan bazen yalan da olsa bir şeyler duymak ister. Asi evladın nefret etmesine rağmen babasının cenazesinde iki damla gözyaşı akıtması gibi.

AKP bu ülkenin vatanseverlerine, kurucularına, bu güne gelişimizin temelini atanlara ne tür duygular besliyor bir kez daha ortaya koydu.

“TBMM’de 8 yeni üniversite kurulmasını öngören kanun tasarısının görüşmeleri sırasında İzmir’de kurulacak üniversiteye Atatürk’ün annesi ‘’Zübeyde Hanım’’ isminin verilmesi istemi reddedildi. Üniversitenin adı ‘’Katip Çelebi’’ olacak.” Nasıl mükemmel değimli. Akıllarınca karşı kaleye bir gol attılar.

Yasalaşan tasarının TBMM’de önceki gece yapılan görüşmeler sırasında CHP’li Bülent Baratalı 7 CHP milletvekili, İzmir’de kurulacak yen üniversitenin adının "Zübeyde Hanım Üniversitesi" olması konusunda bir önerge verdiler. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu önergeye katılmadığını açıkladı. Daha sonra da teklif AKP milletvekillerinin oyları ile reddedildi

AKP lilere tam da yakışan bir durum. Kutlarız.

15/7/2010

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..