Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '11

 
Kategori
Siyaset
 

AKP Tanrının partisi değildir !!!....

AKP Tanrının partisi değildir !!!....
 

Bu resim için bir şey yazılmamalı aslında, resim kendini anlatmakta...


...Diğer siyasal partiler de Şeytanın partisi değiller... 

Bu söylem şeklini seçmeme sebep olan şey; bu güne kadar inanç biçimlerine dayanarak AKP'ye taraf olan ya da iyi niyet besleyenlere bir ön görüde bulunmak. 2002 yılından bu yana bütün erkleri elinde toplayan ve kontrol altında tutan, hala da bazı güç unsurlarını tasfiye-düzenleme çalışmaları içinde durmadan çalışan AKP, siz inananlar için inançlarınızın ilkeleri ve inançlarınızın koyduğu ahlak kuralları doğrultusunda neler yaptı (?) kendinize bu soruya dair bir cevabınız olup-olmadığını sorarmısınız??? Cevabınızı başkalarının duyması-bilmesi gerekmiyor, kendi vicdanınıza verin yeter. Şunu demeyin ve de beklemeyin "bundan sonra inşaallah..." 

Çünkü asıl amaçları bu değil, bu söylem şekilleri yalnızca sizi kendilerine inandırabilmek, sizi kendilerinden yana taraf olmaya ikna etmek için seçtikleri bir yol. Sizler, biraz dikkat edersiniz, sizlerden daha gönüllü ve daha fedakarca biçimde AKP için çalışan başka birilerini görebilirsiniz!!! Onlar kim mi(?) ABD ve Avrupa. Biraz dikkat edin, lütfen. 

Sizlerin toplumsal ve kişisel çıkarlarıyla o ülkelerin çıkarları bir olabilir mi ? Olamaz, çünkü bu yaşamın ve var olmanın doğal kurallarına aykırı. 

Çünkü, onların bütün dünya üzerinde ki uygulamalarını yerine getiren örgütlü kurumlarının Şeytan ile antlaşmaları, dostlukları var; kanıt istiyorsanız ölümlerin her sonrasında hatta çocukların ölümleri sonrasında bile gülebildiklerini görebilirsiniz. Daha önceleri yaşadıklarınızı ve gördüklerinizi hatırlamaya çalışın... Lütfen.. 

C.E. 

 
Toplam blog
: 61
: 762
Kayıt tarihi
: 06.07.07
 
 

Sosyoloji, psikoloji, kültürel alanlar ve ilişkiler, insan ilişkileri ve ekonomi-politik ilgi ala..