Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Akp ye %50 destek

Akp ye %50 destek
 

Fındık üreticilerinin protestosu


Gazetelerde bir anket. Bu gün seçim olsa hangi parti nekadar oy alır? AKP %50 Demek işler yolunda diye düşündüm. İnsanların karnı tok. Herkesin işi var. Ülke huzur içinde. Terör falan yok. Trafik sorunu çözülmüş. Sosyal adalet tabana yayılmış, halk geleceği için hiçbir endişe duymuyor. Dış politika çok gerçekçi. Komşularımızla sıcak dostluk ilişkileri içindeyiz. Sözü dinlenen, saygı duyulan bir ülkeyiz.

6 yıldır iktidarda olan bir hükümet halkın %50 sinin güvenoyunu alabiliyorsa tablonun böyle olması gerekmez mi? Hatta daha da iyi?.

Diğer haberlere bakıyorum. Elektrik zammından her kesim şikayetçi. Çiftçi fındık fiyatından, tahıl, sebze fiyatından, mazot gübre fiyatından, emekliler, memur, işçi ücretlerden, işveren yüksek vergiden, pahalı enerjiden, veli kayıt çilesinden, öğrenci okuldan, halkın tamamı terörden şikayetçi. Hasta hane fazla hastadan, hasta ilgisizlikten şikayetçi.

Hadi bu sorunlar eskidende vardı diyelim. 6 yılda hiçbiri halledilmemiş. Üstelik iç-dış borç büyümüş, dünyada itibarımız düştükçe düşüyor. Hatta milli kurumların ona buna satılması ile ülkemiz her gün dışa daha bağımlı oluyor.

AKP ye %50 destek !....

Allah hepimizin akıl sağlığını korusun……

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..