Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '14

 
Kategori
Astroloji
 

Akrep burcunda Güneş tutulması & burçlara göre etkileri

Akrep burcunda Güneş tutulması & burçlara göre etkileri
 

24 Ekim 2014 tarihinin ilk saatlerinde Akrep burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulma derecesine Venüs’ün eşlik ediyor olması, özellikle ikili ilişkilerle ilgili yeni bir yapılanma sürecinde olduğumuzu gösteriyor.

 Tutulmalar genel olarak yaşadığımız olayların sonuçlarıyla yüzleşmemize yardımcı olurlar. Genelde şaşırtıcı bilgiler açığa çıkar ve beklenmeyen olaylar gündeme gelir. Özellikle Ay tutulmaları, bilinçaltımıza ve duygularımıza direk etki eder. Duygusal açıdan sarsılma hissederek değişime açık hale geliriz. Tutulmaların bizlere vermek istediği mesajlar ve dersler, ilişkilerimizde ve yaşadığımız olaylarda gizlidir. Ay tutulmaları hayatımızda bir şeyleri sonlandırır, işe yaramayan alışkanlıkları ve eski düşünce kalıplarını bırakmamıza aracı olur.

 

 Hemen ardından gerçekleşen Güneş tutulmaları ise yaşadığımız zorlukların mükafatını müjdeleyici niteliktedir. Güneş tutulmaları da sonlanmalar getirebilir. Ancak gerçekleştiği günden itibaren yenileyici ışığının etkilerini hissetmeye başlarız. Gerçekleştikten sonra 1 yıl boyunca, yeni şans ve fırsatları, daha önce erişemediğimiz yollarda karşımıza çıkarmaya başlar… Yaşadığımız acıların ve çektiğimiz sıkıntıların amacını, o yol görünmeden anlayamayız. Eskileri bırakmayı başarabildiğimizde, olmasını hayal ettiklerimiz yaşamımızda görünmeye başlar.

 

 Akrep ve Boğa aksında yaşadığımız tutulmalar, Satürn’ün de Akrep burcunda olması nedeniyle etkilerini çok derinden hissetmemize neden oldu. 2012 Eylül ayından itibaren hepimiz geçmişten bugüne gelen korkularımızla ve takıntılarımızla yüzleşmeye başladık. Saplantılarımız, karmalarımız ve psikolojik travmalarımız açığa çıktı. Görebilmemiz için sert düşüşler deneyimlememiz gerekti. İnsanlar üzerinde baskı kurma ve onları değiştirme arzusu, geçmişte yaptığımız hatalardan farklı değildi. Duygularımızı kullanarak, tutkularımızın esiri olduk. Akrep’in kin ve nefret duygusu çoğu zaman gözlerimizi kör etti. Hayatı, yaşadığımız ölümlerle sorgulamaya başladık. Yaşarken ölmeyi bildik… Ve öldükten sonra yeniden doğabileceğimizi…

 

 Satürn’ün Akrep yolculuğu Aralık ayında sona erecek. 24 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, Satürn’ün yaşattıklarını göz ardı etmeyecek. J Hepimiz yeni bir döneme, edindiğimiz yeni tecrübelerle yürümeye başlayacağız. Satürn Aralık ayında Yay burcu yolculuğuna başlayana dek yaşadığımız zorluklar, farkındalığımızın daha da yükselmesine yardım edecek. Siz istediğiniz halde, hayat bazı kişilerle yürüyebilmenize izin vermiyorsa, sizi koruyor demektir… Bu sürecin sonunda almamız gereken en önemli ders; kendi gücümüze ve içimizdeki ışığa sahip çıkarak yürümenin, hayata dair en büyük gerçek olduğunu görebilmektir.

 

Kişi kendi bütünlüğüne erişerek çevresine ve ilişkilerine fayda sağlayabilir. Sevgiyle kendini bir amaca bağladığı zaman, ruhunun güzellikleri yaptığı şeyle ortaya çıkar. Önemli olan hayat amacına erişebilmektir. Ne zaman, nereden, nasıl başladığımızın bir önemi yoktur. En büyük başarı, yaşam gerçeğine ulaşabilecek farkındalığı “kendimizde” yaratmaktır.

 

Yaşayacağımız dönüşümlerin, hayal ettiğimiz yenilikleri getirebilmesi umuduyla…

 

Sevgi ve ışıkla… :)

 

Koç

Geçmişte kapattığınız defterleri gözden geçirebilir, gizemli ve bilinmeyen konularla yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Ölüm ötesi ve metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz. “Ortaklaşa işlerden güzel kazançlar elde edebileceğiniz yeni fırsatlar gündeme gelebilir.” Kredi, nafaka, miras gibi konularla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmiş hesaplarınızı kapatabilir, yeni bir düzene geçebilirsiniz. Bu dönem karşılaşacağınız teklifleri, 26 Ekim 2014 tarihinden itibaren hayata geçirmeniz, başlattığınız işlerin çok daha kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Boğa

İlişkilerinizde önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkisi olan Boğalar geleceğe yönelik önemli teklifler alabilir, yeni bir düzen oluşturabilirler. İlişkisi olmayan Boğa burçları ise, bu tarihten itibaren yeni insanlarla tanışabilir, yeni teklifler alabilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirler. İlişkilerinizle ilgili ihtiyaçlarınızı sorgulayabilir, yürütmekte zorlandığınız ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Bu tarihten itibaren şanslı gelişmeler sizinle olacaktır.

İkizler

Çalışma hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Yeni bir dönemin başladığına tanık olabilirsiniz. Uzun süredir aradığınız iş fırsatlarıyla karşılaşabilir, iş görüşmelerine katılabilirsiniz. Mevcut işinizde sorumluluklarınız artabilir, terfi edebilir ya da yeni görevler alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili düzenlemeler yapabilir, fiziksel ihtiyaçlarınıza özen gösterebilirsiniz. Bu dönem karşılaşacağınız teklifleri, 26 Ekim 2014 tarihinden itibaren hayata geçirmeniz, başlattığınız işlerin çok daha kalıcı olmasına yardım edecektir.

Yengeç

Aşk ve eğlence hayatınızda önemli teklifler alabilir, yeni başlangıçlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkisi devam eden yengeçler, ilişkilerini bir adım öteye taşıyabilir, yeni kararlar alabilirler. Bekar yengeçler, bu tarihten itibaren aşk hayatlarında daha  şanslı oldukları bir sürece girmekteler. Sanatsal yeteneklerinizi geliştirmeye yönelik kurs vb. etkinliklere katılabilirsiniz. Bu tarihte karşılaştığınız fırsatları, 26 ekim tarihinden itibaren uygulamaya koymanız uygun olacaktır. 

Aslan

Ev ve aile hayatınızla ilgili yeni kararlar alarak yeni bir düzene başlayabilirsiniz. Ev değiştirmeyi veya almayı düşünüyorsanız, şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Geçmişten gelen alışkanlıklarınızla yüzleşebilirsiniz. Size yarar sağlamayan alışkanlıklarınızı geride bırakmaya niyet edebilirsiniz. Duygusal açıdan hassas olacağınız bu süreçte, rüyalarınız önemli mesajlar verebilir. Kendi hayatınızı ilgilendiren hedeflere yönelmelisiniz. Bu dönem karşılaşacağınız fırsatları, 26 Ekim tarihinden itibaren harekete geçirmeniz, eylemlerinizin kalıcı sonuçlara ulaşabilmesine yardım edecektir.

Başak

Seyahatler, yakın çevre ilişkileriniz ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kendi gelişiminize yönelik önemli adımlar atabilir,  yeni haberler alabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu süreçten itibaren düşüncelerinizle dikkat çekeceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek ve yeni başlangıçları gerçekleştirmek için Retro bitimini beklemeniz uygun olacaktır. 26 Ekim’den itibaren önemli görüşme ve konuşmalarınızı gerçekleştirebilir, önemli kararlarınızı verebilir, düşüncelerinizi eyleme dönüştürebilirsiniz.

Terazi

Maddi kazançlarınızı artırabileceğiniz yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz projeler ve teklifler gündeme gelebilir. İş arayan Teraziler bu dönem yeni bir işe başlayabilirler. Değer verdiğiniz konularda ve sahip olduğunuz kazançlarda, ihtiyaç duyduğunuz desteklerle karşılaşabileceksiniz. Kalıcı olmasını istediğiniz yeni girişimleri ve başlangıçları, 26 Ekim tarihinden sonra gerçekleştirmeniz uygun olacaktır.

Akrep

 Çevrenizden güzel destekler alabileceğiniz, ışığınızla fark edileceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Bireysel yaşamınızı çok yakından etkileyecek teklifler ve fırsatlar gündeme gelebilir. Bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili düşünceleriniz değişebilir. Artık işinize yaramayan davranış kalıplarını geride bırakmalısınız. Düşündüğünüz önemli başlangıçları, 26 Ekim tarihinden sonra gerçekleştirmeniz, başlattığınız girişimlerin çok daha kalıcı olmasına yardım edecektir.

Yay

Uzun süredir beklediğiniz gelişmelerle ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Ancak bunu bir süre kendinize saklamanız, hemen gündeme getirmemeniz uygun olacaktır. Ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olacağı bu süreçte, geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Rüyalarınız önemli mesajlar verebilir. Alışkanlıklarınızı geride bırakmaya niyet edebilir, ihtiyaçlarınız doğrultusunda harekete geçebilirsiniz.

Oğlak

Arkadaş ortamlarınız ve geleceğe yönelik hedefleriniz ön planda olacaktır. Kalabalık gruplarla ve sosyal kurumlarla ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. Yeni topluluklara katılabilir, yeni insanlar tanıyabilir, yen, çevrelere girebilirsiniz. Geleceğe yönelik hayallerinizi gerçekleştirebilmenizi sağlayacak fırsatlar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizle dikkat çekebileceğiniz bu süreçte, yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Önemli kararlar almak için 26 Ekim tarihini ve sonrasını değerlendirmeniz uygun olacaktır.

Kova

İş hayatınızda önemli bir teklifle karşılaşabilir, geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arayan Kovalar, aradıkları fırsatlarla  karşılaşabilirler. Çalışan kovalar ise, işyerinde terfi alabilir, çalışma şartlarında yeni düzenlemeler kaydedebilirler. Ancak Merkür retrosu devam ettiği için karşılaştığınız fırsatları 26 Ekim tarihinden itibaren harekete geçirmeniz, işlerinizin kalıcı olmasına yardım edecektir.

Balık

Eğitim hayatınızla ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yurtdışı veya dil eğitimiyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz fırsatları iyi değerlendirmeniz, gelecekteki hedeflerinize ulaşabilmenizi kolaylaştıracaktır. Ancak bu dönem karşılaşacağınız fırsatları 26 Ekim tarihinden sonra harekete geçirmeniz, adımlarınızın kalıcı olmasını kolaylaştıracaktır.

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..