Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '16

 
Kategori
Astroloji
 

Akrep burcunda Yeniay

Akrep burcunda Yeniay
 

 
30 Ekim Pazar (19.38) Akrep Burcunda Yeniay
 
7 derece Akrep burcunda gerçekleşen Yeniay bu burcunun temaları olan yoğun ve derin duygulara, güçlü ve tutkulu arayışlara işaret etmekte. Merkür'ün Yeniay derecesi ile yapmış olduğu kavuşum, olaylar içinde akılsal, zihinsel yönde ilerleme güdüsü verirken Merkür'ün Akrep burcunda olan yerleşimi ile akılsal olduğunu düşündüğümüz, duygulardan soyutlanmış olarak yaklaştığımızı sandığımız her durumun içinde tutkularımızın, arzularımızın olduğunu görmek hiç şaşırtıcı olmayacak. 
 
Duyguların oldukça etkili ve derin olarak hissedilecek olduğu süreç, yöneticisi Mars'ın 8. evde Oğlak burcunda olan yerleşimi, Pluto ile kavuşum içinde oluşu ve Uranüs ile yaptığı sert açı ile olaylar içerisinde hayatlarımıza dönüşümsel  enerjiler  taşıyan yüzünü gösteriyor olacak.
 
Haritanın 5. evinde gerçekleşen Yeniay, yeni başlangıçlar, amaçlar, istekler ve güçlü bir kontrolü ele geçirme arzusuna işaret etmekte. Yaşantımız dönüşüm yaratacak etkiler taşıyan olaylar içerisine girebilir, bireyselliğin, farklılığın, kişiliğin ortaya konulmasına yönelik güçlü değişim göstermek gerekecek enerjiler ile karşılaşacak olabiliriz. 
 
Yeniay derecesi ve Merkür'ün, Neptün ve Güney Ay Düğümü ile yapmakta oldukları üçgen açı, geçmişten tamamen bağımsız olmayan, geçmişin hayallari, arzuları, özlemleri, hayal kırıklıkları ve kayıplarının üzerine düşünülerek kurulmuş şekilde hayatlarımıza yansıyacak olan yeni başlangıçların varlığını göstermekte. 
 
Özellikle Natal haritalarda Yeniay derecesinin dokunduğu gezegenler ve etkilediği ev ile ilgili temalara göre hissedeceğimiz şekilde, etrafımızda gelişen olaylara ve kendi benliğimize aklın, sezgisel ve asıl gerçekleri arayan yönünü keşfetmiş olabilme  gücü ile bakıyor olabildiğimizde, Yeniay sonrası ile birlikte atılacak adımların yarattığı dönüşümsel değişimleri de keşfedecek olacağız.
 
Sevgi ile...
 
Dilâra Başar Efeoğlu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toplam blog
: 100
: 688
Kayıt tarihi
: 25.04.16
 
 

Dilâra Başar Efeoğlu sayfanın içeriğini oluşturan Felsefe, Ezoterizm, Spiritüalizm ve Astroloji a..