Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '11

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Akşam yemeği

Açlık hissi duyduğumuzda bunu gidermek için pek çok farklı kombinasyondan birini ya da birkaçını seçebiliriz. Bir gün çorba ve ızgara tavuk olur, bir gün pilav-nohut, bir gün sadece makarna, bir başka gün lokantada kebab, sonraki bir gün köfte ... sonra? sonra ne olursa olsun artık kombinasyonun önemi yoktur. makarna olmuş, et olmuş farketmez. Kimi zaman aç olsanızda yemek istemezsiniz yalnızlığınızdan...  

Gözünüz karşınızda oturacak birini arar. Yemeği hazırlarken yanınızda olacak birini, siz yemeği yaparken masaya tabakları yerleştirecek birini ararsınız.... Yemeği yerken konuşacak birini ister canınız, belki de gözlerine bakacağınız birini.  

Yemek boğazınızdan geçmez oluyor, 1 tabak 1 çatal 1 kaşık gözünüzü doyurmuyor... İstemiyorsunuz en sevdiğiniz yemek bile olsa..  

Eskiden bütün aile bir olurduk, yani evin reisi, hanımı ve çocukları, hep birlikte güzelce bir yemek yerdik. Şimdi anlıyorum o anların güzelliklerini. Ama pişmanlık yok. Çünkü tadını çıkarmayı bilmişim. Belki de bu yüzde çok özlüyorum.  

Bende bir gün baba olup eşim ve çocuklarımla nice akşam yemeklerinde beraber olmak istiyorum.  

Ve şuna inanıyorum; kıymetini bilmemiz gerekiyor. Saygı ve Sevgilerimle ...  

 
Toplam blog
: 5
: 526
Kayıt tarihi
: 20.02.11
 
 

S.Ü. Makine Mühendisliği öğrencisiyim. Araştımayı ve yapılan araştırmaları okumayı, konuşmayı ve ..