Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '15

 
Kategori
Spor
 

Aktör Chris Pratt Desert Triatlon' da ter döktü

Aktör Chris Pratt Desert Triatlon' da ter döktü
 

Chris Pratt' ın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı


Sinema ve televizyon dünyasının tanınmış oyuncularından Chris Pratt geçtiğimiz hafta sonunda Kaliforniya’ da koşulan Desert Triathlon (Çöl Triatlonu) yarışında start aldı. 36 yaşında ve 1.88 boyunda olan yakışıklı aktör 28 Şubat günü Kaliforniya, La Quinta’ daki Cahuilla gölünde koşulan sprint traitlon yarışında mücadele verdi. Yarış fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Pratt’ ın toplamda 1:25:52’ de bitirdiği yarışın splitleri ise 500m’lik yüzme etabını 11:56, 22.5 km’ lik bisiklet etabını 49:13’ lük zaman ile tamamlarken, 4850m’ lik koşu etabını 24:37’ lik zaman ile tamamladı.
 
Çoğunlukla “Parks and Recreation”, “Everwood” gibi televizyon dizilerinden tanınan Aktör Chris Pratt, geçtiğimiz yıl vizyona giren “Guardians of the Galaxy” (Galaksinin Koruyucuları) filminde de rol almıştı. Bundan üç yıl önce oldukça kilolu olan Pratt, bu zaman zarfında uyguladığı fitnes, yüzme, bisiklet ve koşu programları ile yaklaşık 36 kilo vermiş. 
 
Özellikle son yıllarda Birleşik Devletler’ de sinema ve müzik dünyasının tanınmış isimlerin ilgi gösterdiği triatlon yarışlarında, Jenifer Lopez (aktör ve solist), Tom Cruise (aktör), Teri Hatcher (Aktiris-Umutsuz Ev Kadınları), Matthew McConaughey (Aktör-Yıldızlararası), Jon Cryer(Aktör-Two& Half Man) görmek mümkün. 
 
Ülkemizde triatlon yarışlarına katılan tanınmış isimler şimdilik iki kişiyle ile sınırlı. Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen 2012 Mayıs’ ında Antalya’ da süper sprint mesafe koşulan Antalya Halk Triatlonu’ nda start almıştı. Gazeteci-Yazar Yonca Tokbaş ise 2013 yılında Yalova’ da koşulan sprint triatlon yarışında start almıştı. Kadınlar +40 yaş kategorisinde yarışan Tokbaş, sprint mesafeyi, 1:48:28’ lik zamanla bitirmişti.
 
 
Hazırlayan: Alpay AKHUN
 
 
Toplam blog
: 180
: 4439
Kayıt tarihi
: 01.08.08
 
 

Kısaca -Yaş Grubu Türkiye Triatlon Şampiyonu, Vegan Triatlet, Türkiye Triatlon Federasyonu Eski B..