Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '13

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Alaca pasta

Alaca pasta
 

Malzemeler ;

1 paket kakaolu puding

3.5 bardak süt

1 paket kakaolu bisküvi

1 paket burçak bisküvi

süsleme için hindistan cevizi

Yapılışı;

Pudingi tarifine göre 3,5 bardak süt ile pişiriyoruz. Kakaolu bisküviyi pudinge batırıp düz bir tepsiye dik şekilde konulur aynı şekilde burçak bisküvi de  pudinge batırılıp kakaolu bisküviye yapıştırılır. Sırasıyla diğer bisküviler için de aynı işlem yapılır.bisküviler bitince kalan pudingi pastanın üzerine kaşık ya da spatula yardımı ile yedirilir. üzerine hindistan cevizi ile süslenip buzdolabında 1 gün önceden veya 5-6 saat bekletilip servis edilir. 

Afiyet olsun.

 
Toplam blog
: 19
: 1904
Kayıt tarihi
: 07.10.12
 
 

İstanbul  da doğup büyüdüm ve yaşıyorum .. İş hayatıma ara verip oğlumu büyütüyorum. Özellikle Mu..