Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

ALAyınızı Davet Ediyoruz

ALAyınızı Davet Ediyoruz
 

Adana Anadolu Lisesi (ALA) ilk mezunlarını ülkemizin en karışık olduğu dönem olan 1975-1982 yılları arasında hayata hazırlamıştı. ALA mezunları olarak her zaman dayanışma içinde oluşumuzu belkide bu 82 ruhuna borçluyuz.

Sekizinci mezunlar olarak bizler , bu yıl , ALA'dan ayrılıp hayatın gerçekleri ile yüzleştiğimiz dolu dolu 20 yılı geride bırakıyoruz. Yaş aldığımız tüm bu yıllar boyunca sistem gereği yüzümüze bir çok maske taktık. Kimi maskeleri kabul etmesek de ne yazık ki bu yaşımıza kadar sırtımızda taşıdık.

ALA'nın 20.mezunlar toplantısının 16 Mayıs'da olacağını öğrendiğim günden beri tüm maskelerimi çıkarıp beni 16 yaşımdaki halimle kabul edecek ALA bahçesine döneceğim için çok heyecanlıyım.

Şimdi size bir davetimiz var: Eğer siz de bir zamanlar ALA'lıysanız(89 mezunu olmanız bu noktada gerekmiyor) veya ALA'lı olmak nasıl olurdu diye merak ediyorsanız veya küçük bir ihtimalle de olsa ulaşamadığımız bir 89 mezunu iseniz veya bizlerle yani bir günlüğüne küçülen büyüklerle birlikte olup eğlenmek istiyorsanız 16 mayıs günü sizleri ALA bahçemize bekliyoruz .

Organizasyon ile ilgili tüm bilgileri için bana mail atabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 9
: 2331
Kayıt tarihi
: 12.08.06
 
 

1971 Adana doğumluyum. Hacettepe Üniversitesi Kimya Müh. bölümüne başlayana kadar Anadolu'nun kebap ..