Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Aldatan erkeği anlama rehberi!...

Genel bir kanı vardır. Erkekler aldatır. Veya aldatmaya meyillidir. Gerçi her aldatan erkeğin partneri de bir kadındır ama yinede erkeklerin aldattığı kanısı hâkimdir.
IT’s Not Me, It’s You” (Ben Değil, Sen) adlı kitabı için araştırma yapan yazar Charlotte Ward, söz konusu aldatma olunca hemen hemen her erkekte görülen bazı davranışsal ipuçlarını keşfetti. Ward, İngiliz The Times gazetesi için bu ‘şaşmaz’ ipuçlarını derledi. İşte aldatan erkeği ele veren davranışlar:

YALAN SİNYALLERİ

1. Erkeğin kadınlara kaçamak bakışlar atması.
2. Cep telefonunu yanına almaması.
3. Telefonlara cevap vermemesi, nerede olduğu sorusunu belirsiz yanıtlarla geçiştirmesi.
4. Dış görünüşüne aşırı özen göstermesi.
5. Burnunu kaşımak ve gözün içine bakamamak gibi bazı “yalan sinyalleri” vermesi.
6. Çarşaf değiştirmek gibi yeni huylar edinmesi.
7. Suçluluk duygusunun etkisiyle, gerçekte birlikte olunan esas sevgilinin üzerine düşme.
8. En ufak şeyden kavga çıkartma.
9. Başka insanlara da kendini garip hissettirme.
10. Bazen de hiçbir işaret göstermeme!

Bunlar ve benzeri durumlar hiç şüphesiz ki can sıkıcı şeylerdir. Bir de partnerinizle aldatma riski sıfıra yakın yaşama usulleri vardır. İsterseniz size birkaç uzman tüyosu verelim. Kimbilir belki sizi aldatmayı düşünen partneriniz vazgeçer de işe yaramış olur.

HARİKA bir cinsellik için bu tüyolarla ön sevişmenizi mükemmelleştirin... Eğer kartlarınızı doğru oynarsanız, siz de partneriniz de ilişkinizden çok keyif alacaksınız. Her zaman aklınızda olsun, erkekler gördükleriyle karar veren canlılardır. Onu tahrik etmek istiyorsanız, öncelikle gözüne hitap etmeniz gerekiyor. Bunu ön sevişme safhasının hazırlığı olarak da görebilirsiniz. Mesela, birlikte bir partiye gidiyorsanız, seksi bir kıyafet giyin ve birbirinize dokunmadan önce onu uyarın. Onunla, onu tahrik edecek sözcükler kullanarak konuşun. Gün içinde seksi mesajlar atın ve partnerinizin gün boyunca sizi arzulamasını sağlayın. Buna ilişki esnasında da devam edebilirsiniz. Belirtmek gerekir ki, iyi bir ilişkinin anahtarı iyi bir iletişimdir. Kadınlar çoğunlukla bunu yapmaktan kaçınır ancak partnerinize neyi sevdiğinizi ve ne yapmasını istediğinizi açıkça ifade edin. Böylece o da sizin zevk almanız için doğru şeylere odaklanabilecektir. Son olarak da nasıl iyi öpüşüleceğini öğrenin. Birçok insanın düşündüğünün aksine, öpüşmek cinsel isteği tavan yaptıran en önemli etkenlerden biridir. Eğer doğru şekilde öpüşebilirseniz, onun sizi arzulaması çok kolay olacaktır.

Hanımlar, aslında işiniz çok da zor değil…

İzmir 2012

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..