Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aldatan kadınları nasıl anlarız?

Aldatan kadınları nasıl anlarız?
 

Kanımca bu yazıyı benim diğer herhangi bir yazımdan ötürü okumuyorsanız, yani karım beni aldatıyor mu, kız arkadaşım beni aldatıyor mu, sevgilimin beni aldattığını nasıl anlarım gibi araştırmalar yaparken bu yazı karşınıza çıktıysa rahatlayın çünkü mutlaka aldatılıyorsunuzdur… İçinizde bu duyguyu hissettiyseniz %90 aldatılmışsınızdır. %10'luk dilime inanmaya ihyitacınız var değil mi ? Evet %10 belki aldatılmadınız ama artık çok geç içinizde bu duyguyla götüreceğiniz herhangi bir ilişkinin sonu üzülerek söyleyeyim ki aldatmayla bitecektir. Kendini gerçekleştiren kehanet misali… Aslında bu yazdıklarımı parayla satmam gerekir ya, bu seferlik böyle olsun :)

Şimdi birlikte bir tablo çizelim. Sizin çok sevmediğiniz ama sizi sevdiğine emin olduğunuz bir ilişkiye başladınız ama zamanla size her şey dokunmaya başladı. Tartışmalar arttı. Siz ona tapınmaya ve kaybetmekten korkmaya başladınız tuhaf bir şekilde. Doğal davranmadığınızı biliyorsunuz, böyle davranmaya ihtiyacınız varmış gibi hissediyorsunuz.Ama bu neden oluyor anlamıyorsunuz da. Onunla sevişince içinizde kaynayan şüphenin dışarıya akması sizi biraz rahatlattı değil mi? Sanki siz sevişince her şey bitti ve aldatma ihtimali ortadan kalktı değil mi? Ne kadar da budalasınız.

Hiç size yataktayken bir şeyler anlatıyor mu? Evetse, işte size ilk ipucu…Ona iyi kulak verin, onu nasıl becereceğinizi düşünmek yerine… Tüm ayrıntılar bu cümlelerde gizli. Mesela ‘şu çok iyi bir insan’ vs. Dinleyin ama sinirlenmeden ve daha fazla şey anlatmasına olanak verecek kadar olgun. Ki bu kolay değil ve erkeklerin %90'ı bunun başaramadan her şeyi berbat etmenin yolunu çok iyi bildiklerinden tüm delilleri süpürmüş oluyorlar.Sakın onu ürkütmeyin. Bırakın konuşsun, gülümseyin sadece.

Yataktasınız tekrar ve çılgınlar gibi sevişiyorsunuz!!! Kime göre, bir gözünüzü açıp bakar mısınız gerçekten istiyor mu altınızda yatan şişme kadın sandığınız o duygusal varlık? Kendinize konsantre olmayı bırakın. Onu hissedin. Anlayabilirsiniz sizden o an iğrendiğini veya sizi çok sevdiğini.Size sizi boynuzluyorum mu diyecek? Size bu kadar zarar vermek istemez, ne de olsa sizinle birlikte olacak kadar sizi beğenmiş bir zamanlar…Zaten kendince masum birşey yapıyor da olabilir.Ama hareketleri anlamanız için elinden geleni yapacak. Daha ne yapsın…

Yataktasınız yine ve her zaman rutin bir şekilde seviştiğiniz kadın 'ya tatlım bu kez de şöyle deneyelim’ falan dedi. Veya daha önce hiç yapmadığı hareketleri ustalıkla yapıyor. Kamasutranın ne demek olduğunu ondan öğreniyorsunuz.Bunları siz öğretmediyseniz nerden öğrenmiş olabilir? Kafanızda bir yerlerde kalsın. Daha puzzle'ın birleşecek çok parçası var.

Sevgiliniz sizi aldattığında bakışlarındaki sıcaklığı artık göremezsiniz size karşı.Size arada görünmez bir duvar varmış gibi davranır ama bunu da anlamayın diye 'canım, cicim, aşkım’ gibi kelimelerle de üzerine tam oturmayan eksik duygularını tamamlamaya çalışır. Dikkat ederseniz anlayabileceğiniz bir tarzda size yaklaşmaya güya sizi sevdiğini göstermeye çabalar. Dikkat edin. Acaba bana mı öyle geliyor diyerek tuhaf karşıladığınız her durum beyninizin duymak istemediği cevabı size haykırdığından ikilem yaşar ve ignore tuşuna basarsınız duygularınızın.Boş verin kendinizle ilgilenmeyi.Onu mercek altına alın.Saf bir adamsanız bunları yer hatta onu daha çok seversiniz.Saflık da bir yere kadar canım…

Bir kere sizi aldatırsa sizinle sevişmekten kaçınır. Hatta kavga çıkarır başka bir sebeple. Veya biraz zekisinizdir ve durumu anlayabilme olasılığınız vardır diye erkenden yatağa girer kadın. Siz gelesiye uyumuştur çoktan. Sarılmanız bile onu sinir etmeye yeter. O çok farklı bir dünyadadır şimdi. O dünyadan gerçeklere dönmek istemez. Siz ise onu uyandırmak istemezsiniz. Yok böyle bir dünya!!!

Siz yatakta eksik hissedersiniz kendinizi sevişseniz bile. Çünkü sizi aldatıyorsa orgazm bile olamayabilir kadın. Zorla ona sahip oluyormuşsunuz gibi. Canını acıtırsınız hep ve bu erkekliğinizi okşar belki.O sırada bunları neden düşünesiniz ki? Bu bir gün iki gün bir hafta devam eder ve aklınıza şu soru gelir:'Bu kadın asla beni aldatmaz ama onu mutlu edememeye başladım? Böyle giderse gerçekten beni aldatabilir.’ Sonra sevişmenizi 1 saate çıkarırsınız, ona daha fazla acı, ter ve tahriş bırakarak. Sinirlenirsiniz ve tek amacınız onu becermek olur, bu sefer de kendiniz bile o sevişmeden bir şey anlamadan siz sırtınızı dönecek duruma çoktan gelmiş olursunuz. Ama yetmez yine yine… Dener durursunuz… Yenildik ama ezilmedik demenin bu durumda bir diğer adı 'beni aldatmış olma olasılığın var ama seni en çok ben becerdim’ Neyin avuntusuysa bu artık…

Yatak kısmı bu kadar yeter. Dışarıya çıkıyorsunuz diyelim.Sizi her şeyiyle beğenen kadın bir anda ya bu kıyafetin hiç iyi olmadı, şöyle giyin gibi size tavsiyeler vermeye başladı. Baskı altında hisseder oldunuz kendinizi ve yakışmasa da size, o salak saçma kıyafetleri üstünüze geçirdiniz…Acaba sizi aldattığı erkeğe benzetmeye çalışıyor olmasın? Bu aslında iyi bir fikir. Böylece ne tarz bir erkekle birlikte olduğunu anlamış olursunuz. Gitmek istediği yerler, yapmak istediği şeyler bir anda sizin cevap veremediğiniz bir hal aldı. Siz ise ona bu hayatı sunmak için işinizden, çevrenizden, arkadaşlarınızdan bir bir olmayı tercih ettiniz. Bravo size. Daha ne kadar kör olabilirsiniz?

Sizinle samimi bir şekilde hep dışarıya çıkarken mesafeli davranmaya mı başladı? Neden acaba? Hele ki aldattığı kişi sizin de bulunduğunuz çevreden olsun, sizi aşağılamalar, saygısızlıklar, size bağırmalar… Siz kendinizi suçlayadurun zaten bu tip tartışmaların hepsinde o kadar çok gözyaşı dökecek ki siz kendinizi mutlaka suçlayacaksınız, bir neden bularak. Bırakın aslında çok küçük sepebler hep büyük soruna dönüşsün ve siz onları çözmeye uğraşın asıl konudan uzaklaşarak. Aklınıza hiç getirmeyin acaba asıl sorun bu muydu cümlesini. En azından daha mutlu hissedersiniz kendinizi geçici olarak…

Sizde olmayan bir yeteneği fazlasıyla ve isteyerek mi anlatıyor: Mesela siz dans edemezken o 'şimdi bir akşam yemeğine gitsek ve restoranın ortasında insanlar dans da etse birlikte seninle orda dans etsek ve herkes bizi seyretse’ gibi bir cümle söylediyse mutlaka o şekilde bir hayat yaşıyordur sevdiğiniz ve sizin hayatınız ona tekdüze gelmeye başlamıştır.Siz de gidin dans kursuna yazılın ama çare bu mu sanıyorsunuz? Ya adamın bilmediğiniz diğer özellikleri? Ya İtalyanca da biliyorsa ne olacak? 6 ayınız daha kurslarda mı geçecek en az? Siz siz olarak bi halt değil misiniz? Okumayın o zaman bunları madem.

Size şöyle bir şey söylediğini düşünün: Zeynep'in kocasının tarih bilgisi çok iyi. Geçen Zeyneplere gittiğimde bana İtalyan tarihi ile ilgili bir kitap önerdi ve ben de okumaya çalıştım ama dili çok ağır.Zeynep'in kocası çok zeki bir adam.“ Zeynep'in kocası şişman, kaba, çirkin ve sizin gözünüzde beş para etmez bir adam olabilir ama sevdiğiniz kadın onunla sizin hayal edemeyeceğiniz bir yakınlık kurmuş bile.Ve Zeynep'le de çok iyi arkadaş olan sevgiliniz onun kocasını da ayartmış. Haydi hayırlısı…Rakipleriniz her zaman dört dörtlük ve son derece yakışıklı kültürlü kibar beyefendiler olmayacaktır. Hiç ihtimal vermediklerinizi iki kez düşünün ama hayal gücünüzü serbest bırakın. Ucu nereye dokunursa dokunsun.

Sevdiğiniz kadının kıyafetleri evdeyken ve dışarıdayken olarak ikiye ayrılmaya başladıysa, yani sizin yanınızdayken çirkin, pasaklı, her şeyi bir yerde, kaşlarını almamış, epilasyon yapmamış ve kötü kokar durumdayken dışarı çıkmayagörsün… bir anda tüm gözlerin ona çevrilmesini sağlayan, dekolte ve mini katsayılarını gittikçe da artan bir hal alıyorsa aldatılıyorsunuz ya da fırsatını bulur bulmaz aldatılacaksınız. Neden buna inanmak istemiyorsunuz ki? Kabak gibi ortada. Kendinize gelin artık. Okuduğu kitaplar, izlediği filmler, bilgisayarda takip ettiği sayfalar size çok şey anlatacaktır. Ki eğer kalbiniz dayanacaksa bilgisayarına ve telefonuna keylogger tarzı programlar yükleyin ve durumu derhal öğrenin. İlk mesajları görünce hemen çıldırmayın ama ona ağzınıza geleni söyleyip egonuzu tatmin etme yoluna gitmeyin bekleyin ki daha açık anlayabilesiniz. Yoksa anlamı kalmaz yaptıklarınızın. Ama ezikseniz ve bi daha yapmaz saçmalığı ile tüm bunları sindirecek bir mezhebiniz varsa ooooo bu da ne ki Amerika'da swingerlar var modundaysanız, onu yakaladığınız ilk durumda 'kendine gel aşkım, bak yanlış yapıyorsun küçüğüm. herkes hata yapar diyerek onu güya düzeltme yolunu seçerseniz ne olur söyleyeyim? Siz hep acı çeken şüpheci kişi, sevgiliniz ise her olayda bu hata yüzüne vurularak sizin yanınızda kendini değersiz hisseden size mecbursa da bununla yaşamaya zorlanana ve sizden artık kopmuş bir dal.

Filmi biraz başa saralım… Böyle garip davranmaya ne zaman başladı? Memlekete gittiğinde, iş gezisinde, akraba ziyaretinde… Yani olayın başını buldunuz. Olay günü, yani sizi ilk aldattığı gün mutlaka kadının size bunu söylemesi, günah çıkarması gerekir. Sizi suçlayabilir: 'Neden sen de gelmedin? Neden aramadın beni? Hiç sormuyorsun’ Anlamadığınız bir biçimde ağlayabilir: 'Aşkım seni çok seviyorum’ 'Çok yalnızım’ 'Seni çok özledim.’ Siz sanırsınız ki sevgi belirtisidir bunlar. Ama sizi aldatmıştır ve size anlatmıştır. Anlayan anlar aslında. Anladınız mı o gelen telefonun ne anlama geldiğini, o mesajın, o mailin…Bravo sizi aldattığı günü tam olarak buldunuz. O garip telefon konuşması değil mi? Şimdi daha geriye sarın filmi. Orda kimin yanına gitmiş olabilir? Çünkü bunun da bir süreç olduğunu unutmayın. Diyelim uludağ'da sizi aldattı. uludağ'da Bursa'da arkadaşları, akrabaları, çevresi var mı? Kimle görüşürdü tek tük laf arasında kimden bahsederdi? Hah işte evet o. Haydee bre pehlivanlar…

Acaba o mu doğru kişi? Bence ne önemi var önemli olan aldatması ama illa ki bilmek istiyorsan bir trik daha vereyim. Kadın olumsuz olarak bahsettiği ve hiç hoşlanmadığını söylediği, güvenmiyorum dediği kişilerle seni aldatır. Hedef saptırmak için onu kötüler. Böylece o şıkkı direk elersin. Ama bunu senin biraz zeki olduğunu fark edince yapar. Yani baktı şüpheleniyorsun, o adam hakkında atar da tutar.

Çevrende bu olayı bilenler ilişkin devam etsin diye sessiz kalabilir. Yine de çevrene kulak ver. Herkes senin düşmanın olamaz ve birçok kişi seninle bir şeyleri ima ederek konuşuyorsa onlara saldırmak yerine onları anlamaya çalış. Sonra ise puzzle da parçaları yerine bırak. Çok zor değilmiş değil mi? Hem bu puzzle çok parçacıklı değil. Çocuk oyuncağı eğer doğru yerleştirirsen.

Biliyorum çok boktan bir psikolojidir bu. Kimsenin yaşamasını istemem. Çünkü erkekler bu durumla nasıl mücadele edeceklerini de bilmediklerinden bu durumla yüzleşmekten kaçarlar. Çoğu erkek çok deşelemez çünkü kendi mezarını kazdığını düşünür. Aldatmak erkek için yani nesli devam ettiren taraf için erkekliğine vurulan bir darbedir. O nedenle yarası kolay kapanmaz.

Unutmadan söyleleyim aldatıldığınızı anladığınızda sevdiğiniz kadına gidip gözlerime bak ve beni sevdiğini söyle ya da beni aldatmadığına yemin et gibi gereksiz sözcükler sarf ederseniz istediğiniz cevabı asla alamazsınız. Çünkü kadın hareketleriyle bunu belli etse de sizi kaybetmek istemiyorsa asla size gerçeği söylemeyecektir. Bu hareketiniz sadece onu daha dikkatll davranmaya iter. Bir de bu sorular yetmez gibi 'aşkım seni çok seviyorum’ deyin günde 10 kere. Sanki sorun onun bunu duymasıymış gibi.

Aldatılan erkek nasıl davranmalı? Onu da bir başka yazıda artık. 'Bir aşk gecesi 40 sayfamı alır’ demiş yazar. Aşkı ikinci plana atmayayım ben de yazıyı uzatarak

Not: Aldatılan erkek nasıl davranmalı başlıklı yazı biraz geç de olsa tamamlandı. Sizi uğraştırmadan linkini burada veriyorum. İşte burada:

http://blog.milliyet.com.tr/aldatilan-erkekler-ne-yapmali-/Blog/?BlogNo=530637

http://sevdakusu.tumblr.com/post/134968530278/aldat%C4%B1lan-erkekler-nas%C4%B1l-davranmal%C4%B1-ne-yapmal%C4%B1.

Sevda Kuşu

26.08.2013 

 
Toplam blog
: 69
: 1030
Kayıt tarihi
: 12.12.15
 
 

Üniversite mezunuyum, İngilizce ve Fransızca biliyorum, bir firmada yönetici olarak çalışıyorum. ..