Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '10

 
Kategori
Haber
 

Aldatılan kadından görülmemiş intikam

Aldatılan kadından görülmemiş intikam
 

Eşinin kendisini aldattığını söyleyip 25 günlük ikizlerini aldı cezaevinin kapısına gitti...

Kendisini aldatan infaz koruma memuru eşinden olan bebekleri de istemedi

BURSA’nın İznik ilçesinde infaz koruma memuru olarak görev yapan eşi 39 yaşındaki Tamer Tezgit'le boşanma davaları süren 38 yaşındaki Selda Tezgit, 25 gün önce dünyaya getirdiği Ege ve Efe adındaki ikiz bebeklerini eşinin görev yaptığı cezaevinin kapısının önüne bıraktı. Tamer Tezgit’i, önceki eşiyle MSN’de yazışırken gördüğünü söyleyen Selda Tezgit, “Onunla mahkemede hesaplaşacağım” dedi.

İznik Kapalı Cezaevi’nde infaz koruma memuru olarak çalışan Tamer Tezgit ilk eşindek ‘Şiddetli geçimsizlik’ nedeniyle boşandıktan sonra, velayeti kendisine verilen 2 çocuğuyla birlikte yaşamaya başladı. Tamer Tezgit geçen yıl kendisi gibi eşinden boşanmış 2 çocuk annesi Selda Tezgit ile evlendi. Hamile kalan Selda Tezgit ile arasında tartışma ve huzursuzluk başlayınca Tamer Tezgit boşanma davası açtı. Dava devam ederken Selda Tezgit, 25 gün önce ‘Ege’ ve ‘Efe’ adlarını verdiği ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. İddiaya göre, önceki gün eski eşiyle MSN’de yazışırken gördüğü Tamer Tezgit’e sinirlenen Selda Tezgit dün ikiz bebeklerini Tamer Tezgit’in görev yaptığı cezaevinin önüne koyduktan sonra ayrıldı. Tarafların bebekleri istememesi üzerine çift polis tarafından ilçe emniyet müdürlüğüne getirdi.

İKİZLER YUVAYA GÖNDERİLDİ

Selda Tezgit emniyet müdürlüğünde verdiği ifadede, “Sorumsuz bir eş. Sürekli alkol alıyor. İkiz bebeklerimiz dünyaya geldikten sonra beni eski eşiyle aldatmaya başladı. Artık onunla birlikte kalmam mümkün değil. Ben ilk eşimden dünyaya gelen çocuklarıma bakacak durumda değilim. İkizlere kesinlikle bakamam. Beni aldatmasını bilen insan bebeklerine de bakmalı” dedi.

Poliste ifade veren Tamer Tezgit ise Selda Tezgit’in kendisi için hayal kırıklığı olduğunu belirterek, “Sürekli huzursuzluk yaratıp kavga etti. Artık dayanılmaz oldu. Boşanmaya karar verdim. Davayı da ben açtım. İkizlere benim de bakmam mümkün değil” diye konuştu.

İfadeleri alınan Tezgit çifti ilçe emniyet müdürlüğünden ayrı ayrı çıkarken, polis ise ikizleri koruma altına alınması için Bursa İl Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne gönderdi.

Anne Selda Tezgit hakkında da savcılık tarafından ‘çocuklarını ölüme terketiği’ iddiasıyla soruşturma başlatıldı. (Kaynak: Milliyet)

Kapris yapan koca koca insanlar diğer yanda masum iki bebek. Biri kapının önüne koyuyor diğeri ben bakamam diyor.

Bakamayacağınız bebeği niye yaparsınız... minicik bebeklerin hayatıyla oynamaya ne hakkınız var!

Keyfinize göre hareket edin... çocuklar büyüyüp kendilerini kurtardıktan sonra tv programlarına konu olup ajitasyon yapın...

Devletin eleştirdiğimiz yanları bir yana, vatandaş böyle aklına geldikçe canı istedikçe bebek yapacak ondan sonra da devletin kapısına sığınacak.

Oldu güzelim, başka bi isteğiniz var mı!

Böyle saçmalayan insanların bebeklerine devlet bakacaksa ciddi önlemler almalı;

Temsil; anne de baba da aldığı paranın 3/2 sini devlete ödemeli. Devlet ömür boyu onları borçlandırmalı. Memura işçiye uyguladığı bordro mahkumiyetini çocuğunu sokağa attığı belirlenen ebeveynlere uygulamaı.

Ayrıca haklarında dava açılmalı. İnsan hayatıyla oynamak bu kadar basit olmamalı ya.

Sadece aile planlaması yetmiyor. Ebeveyn olmak için belli psikolojik testlerden de geçmeli.

Az önce yine başka bir haber okudum. İnternet cafede sanal bebek bakarken evdeki 3 aylık bebeklerini açlıktan öldürmüşler.

Çıldırmış bunlar çıldırmış. Herkes kafayı yemiş. Allah sonumuz hayr etsin.

İyi bayramlar!

http://www.esmakahraman.com/aldatilan-kadindan-gorulmemis-intikam/

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..