Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Aldatma konusunda karınızın bilgili kültürlü olması mı yoksa bilgisiz olması mı daha iyi?

Aldatma konusunda karınızın bilgili kültürlü olması mı yoksa bilgisiz olması mı daha iyi?
 

Ya tamam, kimse eşini aldatmasın ama hani böyle durumlarınız varsa karınız bilgili mi olsun, cahil mi? Hangisi avantaj?

Karım cahil olursa onu kolay aldatırım diyorsunuz; okumuş kültürlüyse bana nefes aldırmaz. Hem doğru hem yanlış. Doğru çünkü cahil kadın kocasını takip edemez. Diğeri her şeyinizi bilir.

Şöyle ki karınız okumuş kültürlüyse bir kadına gidemezsiniz ama bin kadınla konuşursunuz. Cahil karınız minibüste yan yana oturduğunuz kadın için bile kocam beni aldatıyor der. Çünkü aldatmanın ne olduğunu bilmez. Ona göre bir kadınla yan yana olmanız bile aldatmaktır.

Okumuş kültürlü kadın onu gerçekten aldattığınızı öğrenip anladığında tavır koyar. Bu anlama gelmeyecek şekilde dünyanın bütün kadınlarıyla gezer tozar eğlenir konuşursunuz. Okumuş kültürlü kadın ancak bir kadınla yattığınız zaman kendisini aldattığınızı kabul eder. Çünkü ona göre kadın olsun erkek olsun insanlar birlikte gezer, eğlenir, konuşur.

Karınız okumamış kültürsüzse bunları unutun. Daha doğrusu yaşamayı unutun. Ha şu olur; birini alır otel odasına götürürsünüz, hem de çok kolay. Zaten okumamış kültürsüz kadınların kocaları böyle yapmaktadır. Ama Allah kahretsin neye yarar. Yolda karşılaştığınız okul arkadaşınızla iki kelam etseniz evde burnunuzdan getirir.

Cahil kadın bela ya! Yaşlı bir tanıdığım vardı. Köylü kafalı karısı hayatı ona zindan etmişti. Adam 60 yıldır tek bir kadınla konuşmadığını/konuşamadığını yeminle anlattı. Hayatı boyunca bir kadına günaydın bile diyememiş. Okumuş kültürlü karım olsun aldatma falan olmasın, istemiyorum. Yeter ki insan gibi yaşayım. Bazen insanın sinirleri bozuluyor. Böyle kadınları aldatmak sevaptır diyor.

Şimdi siz şöyle düşünüyorsunuz, ya Allah’ın köylüsü nereden bilecek. Bir kadınla yan yana olmanızı aldatma olarak bildiği için hayat bu bir gün bir şey görecek duyacak. Ağlayacak, sızlayacak, kalkıp annesinin evine gidecek, yedi düvele sizi rezil edecek… Karım kıskanır diye kapıdaki dişi köpeğe bile tövbe tövbe!

Benim eşim aldatma konusunda bana nefes aldırmasın, yeter ki insan gibi karınız cahilse onu aldatır bazı kadınlarla yatarsınız ama asla hayatınız olmaz. Cahil kadın parkta bir adama selam verdi diye karısını öldüren psikopat erkeklerin dişi versiyonudur. Öyle öldüremediği için böyle öldürür. Okumuş kültürlü kadınlar arasında da böyle cahil kadınlar olabileceği gibi okumamış kültürsüz kadınlar arasında da anlayışlı eşler çıkabilir. Ayrıca kadınlar için söylediğimiz bu şeyler erkekler için de geçerlidir.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..