Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '20

 
Kategori
Güncel
 

Alenen Seçilmişler

 

 

Uzun zamandır insanların özgeçmişlerini okuyorum, nedendir bilmiyorum merak işte; kim kimdir, kimlerdendir, hangi okula gitmişler, daha önce yapmışlar falan merak ediyorum.

Birçok insanın birçok insanla birlikte olduğu aslında bazı insanların daima köşe başlarını tuttuklarına dair bir izlenim var ki; özellikle bazı illerin insanları çalışkanlıkları sebebiyle midir, zekâlarından ötürü müdür yoksa daha bilinmeyen özellikleri mi vardır bilinmez, sanat camiasından, ticarete, hatta mafyaya kadar hemen her alanda bir şekilde "seçkince" seçilmiş insanların cirit attığı dikkatlice bakılınca hemencecik her alanda fark ediliyorlar.

İlginç bir şekilde bundan on yıl kadar önce elime geçen ve 1. Dünya Savaşından yaklaşık yirmi yıl önce gezgin bir İngiliz’in kitabının özet ve incecik bir nüshası elime geçmişti ve orada şehir, şehir bölge bölge inanılmaz bir analiz vardı ve böyle bir zamanda bile bölgesel olarak insanlarımızı tanıdığımı zannetmiyorum.

İnsanları tanımak sanattır, insanları tanımak gelecektir, insanları tanımak geçmiştir. Birlikte yaşanılan insanlar hakkında bilgi sahibi olmak birçok konuda insana önemli bir fikir verir. Belki en basiti doğru bir iletişim kurulmasına vesile olabilir.

İletişim de az şey değildir!

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..