Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Kasım '08

 
Kategori
Mizah
 

Alevlendiler.

Alevlendiler.
 

Bu ülkede herkesin bir şeyleri noksan. Herkes bir şeyler istiyor. Tuzu kuru olan pek az. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen Obama. İstediklerini alamayanlar sokakta. Kimi yürüyor pankartlı, kimi oturuyor. Doğal gaz pahalı. Biber gazı verelim. Yakında biber gazına da zam gelir.

Birileri ortalık biraz alevlensin dedi. Aleviler sokakta cem oldular. Alevi kardeşlerimiz dikkatli olsunlar, birilerinin provakesine gelmesinler. Kendileri otururken sizi yürütmesinler. Aman ha. Vaadedilenlere bakıp sizde oyunuzu AKP' ye verdiniz. Şimdi sokaktasınız. İsteklerinizi uç olarak nitelendirdiler. Kendi akıllarının ucundan geçenleri bir söyleseler sizin uçlarınız masum kalır.

Şanlıurfa Valisi iyice çarşafa dolandı. Hz. Alinin kızı Hz. Zeynep'in türbesini ziyaret ediyorlarmışta, oraya böyle giriliyormuşta, falan filan. Hz. Zeynep yaşasaydı. Sizde bu kılıkla onu ziyarete gitseydiniz. Kapıdan kovardı sizi.

T.C.'nin Valisine ve eşine bir bakın. Yakışır mı? Yakıştı mı Sn Valimiz? Ne olacak halimiz? Size bunları mı öğrettiler üniversitede? Suriyede böyle, İranda şöyle, Patagonyada şöyle böyle giyinin mi dediler. Mensubu olduğunuz ülkenin prensipleri nerede kaldı. Hz. Alinin kızı Hz. Zeynep yaşasaydı sizin eşinize hiç benzemezdi. Çok daha modern olurdu. Muazeret bulmayı bırakın, eşinizle birlikte bu ülkenin modern kadınlarından özür dileyin. Biz Suriye nin Fırst Ladı sini de gördük. Bizimkilere bakıp örtünmemişti. Neyse o.

Bunları yazarken birden gözümün önüne geldiler. Yok yok Sn Vali siz haklısınız. Çarşaf yakışır.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..