Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '08

 
Kategori
Futbol
 

Alex De Kosugin

Alex De Kosugin
 

Fenerbahçe İnönüye geldiğinde rahat konumdaydı; çünkü iki puan öndeydi..


Beşiktaş için kazanmaktan başka çare yoktu. Maça Fenerbahçe rahat başladı. Adeta tek kale oynamaya başladı. Fenerbahçe’nin golü bulacağı her halinden belliydi. Kazımın sıfıra inmeleri bunu gösteriyordu. Gole geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. İlk yarıda hiç beklemediğim adamlar güzel oynadılar. Bunlar: Kazım ve wedersondu. Wederson top kesiyor ve atakları başlatıyordu. Kazım ise İnönü de topla dans ediyordu. Aranan kan alex’ten geldi. Derbilerin kralı Alex De Souza yine fırsatçılığını konuşturdu. Kazımın ortasıyla kafa vuruşunu iyi yaptı ve takımını öne geçirdi. Daha sonra Fenerbahçe oyunu zorlaştırdı. Acele hareketleriyle Fenerbahçe, Beşiktaşı kalesine davet etti. Bir de bunun üstüne Beşiktaşlı taraftarların luzumsuz gürültüsü eklendiğinde maç bayağı bir gerildi. İlk yarıda alex tam korner atacağı sırada Beşiktaşlı taraftarlardan bir tanesi alexin üzerine taş attı. Ben zaten Beşiktaş spor klübünün stadındaki tel örgülerin kalkmasına karşıydım.Bu, hırsıza değerli bir emanetini vermekten başka bir şey değil. Beşiktaşlı taraftarlardan daha önce sabıkalı oldukları için o tel örgüler kalkmayacaktı. Tel örgülerin kaldıracağı en son yerler bir İnönü stadı ikincisi Avni akerdir.


İlk yarıda bir sürpriz olmadı ve Fenerbahçe ikinci yarıya önde girdi. Benim için sürpriz değildi bu 1-0’lık sonuç.


İkinci yarı başladığında Fenerbahçe gol kaçırma rekoruna devam etti. Duran toptan kazanılan vuruşta top az farkla dışarı gitti. Fenerbahçe goller kaçırıyor Beşiktaş ise bir şey oynayamıyordu. Bir şey oynamayan Beşiktaş fenerbahçe’nin topu kaybetmesi ile atağa çıktı ve karambolden golü attı. Fenerbahçe yılmadı yıkılmadı. Kendisinin hediye ettiği toplardan Beşiktaş atak yaptı. Daha sonra durumu toparlayan Fenerbahçe Alexin, hani o* Daumun ikinci şampiyonluğunda Gençlerbiriliği'ne attığı gol gibi bir plase yaptı ve top blardo topu gibi ağlara gitti. O an herkes sustu. Fenerbahçe konuştu. O gol ben bu ligin ‘’birinci takımıyım’’ diyen bir goldü adeta. ‘’O gol bir başkaldırışın bir direnişin bir efsanenin ayak sesleriyle herkesi korkuttuğu’’ andı. O anın adı konulamazdı.


Gerçekleri görmeyip kendi yağında kavrulanlar gün gelir birgün çarpılırlar. Fenerbahçe Şimdi Avrupa macerasına devam edecek. Orada da yüzünün akıyla devam edecektir. Diğerleri beş ve sekiz yerken.


Bu arada İnönü’den küfür eksik olmadı. Beşiktaşın sahası kapatılmalı. Beşiktaşa karşı üçte üç yaptık. 2 sene üst üstte kazanmıştık. Öyle berabere kalıp ta sevinmedik. Genele baktığımızda ise son 5 sezonda 4.galibiyetimizdi İnönüde.. Hedef : 10’da 9 yapmak. 5-1 6-1 7-1 bitecek maç 2-1 bitti.


Şampiyon….. şampiyon….. şampiyon……. Şampiyon…….


DE SUUZAAAAAA ALEEEEEX…. DE SOUZAAAAAA ALEEEEX…..


Meşhur Hıncal uluç gülüşü yaptıktan sonra yazımızı bitirelim.


MARDİNLİ ERGİN

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..