Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '12

 
Kategori
Güncel
 

Alex'in basın açıklaması 2 saat 7 dakika sürdü...

Alex'in basın açıklaması 2 saat 7 dakika sürdü...
 

Günlerden beri beklenen Alex De Souza’nın basın toplantısı nihayet gerçekleşti…

Deyim yerindeyse, ‘Dağ fare doğurdu!’

Alex; 2 saat 7 dakika süren Basın toplantısında, herkesin bildiğini ve basına yansıyan olayları anlattı…

Alex, Aykut Kocaman’la ilgili yaptığı değerlendirmede, kendisinin gol atmasına sevinmediğini söyledi. Bu konuda çok haklı! Dün akşam Gökhan Gönül’ün Beşiktaş’a atığı Fenerbahçe’nin ikinci golü için nasıl sevinmişti!

Aykut Kocaman’ı ilk kez böyle görenler şaşırdı.

Aykut Hoca sanki bir Alex gol atınca sevinmiyormuş gibi bir hava yaratmaya çalıştı…

Alex’in değerlendirdiği bir diğer konu, Başkan Aziz Yıldırım…

Aziz Yıldırım hakkında hiç kötü bir şey söylemedi, sadece kendisine yemek yapan aşçıyla başkanı aynı kefeye koydu.

Aslında bunda da haklı!

İnsanı insan olarak görmek önemli!

Ayrıca demokrasi vurgusu da çok önemli!

Demokratik toplumlarda, ilişkilerinde demokratik çerçevede yürümesi çok önemli! Sen benim karşımda bacak bacak üstüne atamazsın gibi çağdışı yaklaşımların bir yarar getirmeyeceği açık. Ancak randevuya saatinde gelmeyip, sonra da oturup telefonla oynamak, karşıdaki insana saygısızlıktır. Hem randevu talep edip görüşme isteyeceksin, hem de görüşmeye geç gelip, sonra görüşmeye girerken telefonla oynayacaksın(!) Bu nasıl demokrasi anlayışı?

Alex’in değerlendirdiği bir konu da Ali Yıldırım. Alex sanki Ali Yıldırım sokaktaki bir insanmış gibi konuşuyor. Öte Ali Yıldırım, beri Ali Yıldırım! Kendisini insanlardan üstün görmesinin bir belirtisi olarak bu kadar söylemek kâfi geliyor bana.

Sonra Ali Yıldırım’ın ‘Borcu yoktur yazısı’ için imza istemesinin sanki önemsiz bir olaymış gibi anlatıp, sonra burada hatalıydım demesi garip! Garip olduğu kadar da ilginç! Sen bu takımdan 25 milyon dolar para kazanmışsın, bu takımda beş kuruş alacağın kalmamış. Alacaklarını kuruşu kuruşuna almışsın, bir kâğıt parçasını niye imzalamak istemiyorsun?

Alex’in değerlendirdiği bir diğer ayak kendisi…

Bazı hatalarının olduğunu kabul ediyor!

En son değerlendirilen Ayak Basın…

Yaşanan tüm olayları basına yükledi ve iki saat 7 dakika süren basın toplantısını, Kadıköy’de jübile yapmak istediğini söyleyerek tamamladı.

Netice itibarıyla Alex, basına yansıyanlardan fazla, farklı bir şey söylemedi. Aykut Kocaman’ın dediği gibi acıtmamaya özen gösterdi.  Aziz Yıldırım ve Samet Güzel’in hava alanında yaptığı açıklamaları doğruladı. Aykut Kocaman’ın söylediği iddia edilen konulara hiç girmedi. Twitter üzerinden yaptığı açıklamaların yanlış olduğunu ve yanlış anlaşıldığını söylemekle yetindi.

Sonuç olarak Fenerbahçe’ye 8 yıl hizmet eden ve birçok başarıya ortak olan, iki kez gol krallığı yaşayan Alex De Souza Türk halkına ve Fenerbahçe’ye veda etti.

Alex De Souza yolun açık olsun.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..