Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '08

 
Kategori
Futbol
 

Alex’li Fener bir başka!

Alex’li Fener bir başka!
 

Alex bir başka!


Fener yine yabancılarıyla vurdu! Süper Lig 2. yarısına kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe’nin Gaziantepspor deplasmanı merakla bekleniyordu. Maç Fener’in 5- 2 galibiyeti ile sonuçlandı.

Alex döndü, Fenerbahçe rakibini sahaya gömdü. Futbolcu bir gol atmasının yanı sıra, 2 golün de hazırlayıcısı oldu. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi Fenerbahçe idi. İlk gol 24. dakikada Kemal’den geldi. Sonrasında Alex ve Deivid farkı açtılar. 3. golü ise Antepli Metin kendi kalesine attı.

Forvette Alex, Semih ve Deivid’in uyumu görülmeye değerdi. Semih- Deivid ikilisi Alex’in ortadan, Roberto Carlos, Uğur Boral ve Gökhan Gönül’ün kanatlardan getirdikleri topları çok iyi kullandılar. Selçuk ve Kemal’in gayretli futbolları ise gözlerden kaçmadı.

Maç öncesinde oynayıp oynamayacağı merak edilen Sırp futbolcu Kezman 70. dakikada Selçuk’un yerine maça girdi ancak pek etkili olamadı.

Fenerbahçe ligin 2. yarısına bu karşılaşma ile başladı denebilir. Bugün sahada gerçek Fener vardı. Gol atmak için her yolu deneyen, koşan ve yabancılarıyla yıldızlaşan bir Fenerbahçe! Takım böyle oynamaya devam ederse ligin şampiyonu belli gibi. Fenerbahçe’nin özellikle yabancı oyuncularının kalitesi bu ligin çok üzerinde.

 
Toplam blog
: 85
: 540
Kayıt tarihi
: 29.12.07
 
 

İlk, orta ve lise öğrenimimi Karabük TED Kolejinde tamamladıktan sonra İngiliz Dil Bilimi okumak ..