Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '11

 
Kategori
Magazin
 

Ali, Ayşe’yi seviyor

Ali, Ayşe’yi seviyor
 

Resimler Twitter'dan alınmıştır.


Çok konuşuldu, Türkiye’nin gündemine oturdu. Bu evlilikte konuşulacak öyle çok şey vardı ki, köşe yazarları yetişemedi. Twitter’da patlama oldu, Ayşe’nin takipçileri bir anda binlerce kişi arttı. Ali Taran’ın adına onlarca sahte Twitter hesabı açıldı. Magazin dünyasının bombalarını açıklamaya kalkan Erol Köse’nin bile havası kalmadı.

Herkes bu ilişkide söz sahibiyken bir yandan da kendilerini taraf seçmek zorunda hissettiler. Olan hasta kadına oldu. Bir açıklama yapmak istedi olay nerelere(…) çekildi.

Ayşe’ye verdiği öğüt herkesin diline dolandı. “Sakın Hasta Olmasın!” … Oysa Ali Taran Selma Hanım’a açıklamıştı evleneceğini sadece evleneceği kişinin ismini belirtmemişti. Olan kadına oldu. Kadın Londra’ya gitti.

Peki onlar ne dedi?

Ünlülerin hayranlarıyla hayatlarının en ince ayrıntılarını bile paylaştıkları sosyal medya devi Twitter’a Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel açıklama yaptı.

Ayşe Özyılmazel: …Kısa açıklamam yarın... Ve her şeyin en doğrusu yıllık iznim dönüşü köşemde. Birileri zaten hep konuşur. Ben mutlu olmayı seçiyorum. Bu kadar.

Ali Taran: Allah Biliyor. Hadi size müsaade…

Ne diyebilir ki herkes, onlar mutlu ise ne kadar eleştirilse boş! 

 
Toplam blog
: 58
: 1647
Kayıt tarihi
: 13.05.09
 
 

Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü öğrencisiyim. Okumak, yazmak ve hayata dair yorumlar ya..