Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Alın gerdirme ameliyatı

Alın gerdirme ameliyatı
 

Alın germe ve kaç kaldırma ameliyatları kişinin estetik olarak gençleştirmek fiziksel görünümünde ki yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırmak için yapılan operasyonlardır. Bu estetik opersyonlardan alın germe yaşlılık ve alın bölgesindeki derinin gevşemesi yani zamana yenik düşmesi durumunda yapılan işlem olarak adlandırılırken, kaş kaldırma işleminde aynı durum geçerli değildir. Kaş kaldırmada yaş sınırı veya yaşlanma faktörlerine bağlı yapılmaz. Zaten genç ve güzel bir görünüme sahip bir yüzde de kaş kaldırma işlemi yapılır. Kaş kaldırma genel mimiklerin düzenlenmesi ör : gülmek kızgınlık v.s gibi mimiklerin kaybolması sonucunda da yapılabilir.

Alın Germe Estetiği ;

Alın yukarıda da belirtildiği gibi zaman içinde sarkan zayıflayan derilerin kesilip alınması olarak tanımlanabilir. Estetik açıdan bu işlem kişinin daha genç görünmesini sağlayabilir. Alın germe ameliyatında komplikasyon riski çok düşüktür yani kanama çok olmaz. Alın germe ameliyatı 2 farklı metotla yapılabilir. bunlar ;

Klasik alın germe

Esdoskopik alın germe

Alın germe ameliyatının kişiye fazla zahmeti yani eziyeti yoktur. Kolay ve kısa süren bir operasyonla kişi kırışıklıklarından göz yanlarındaki kaz ayaklarında hatta yanaklarında ki fazlalıklardan bile kurtulabilir. Alın germe estetiği tam teşekküllü bir hastanede yapılmasını uygun buluyorum. Herhangi bir komplikasyon durumunu göz önüne alarak bana göre gerekli. Ameliyat kaş kaldırma ameliyatı ile birlikte yapılıyorsa genel anestezi tek yapılıyorsa local anestezi uygulanabilir.

Kaş kaldırma Estetiği ;

Kaş kaldırma ameliyatı tek başına yapılırsa zahmetsiz ve basit bir ameliyattır. Küçük müdahaleler le sizi yıllar öncesine götürebilir. Kaş ta yapılacak minik müdahaleler mimik lerde gülme v.s  faydası olacaktır. Kaş kaldırma işleminde belirli bir yaş sınırı yoktur. mimiklerde kayıp ve estetik açıdan rahatsız durum yaşıyan hastalarımız bu ameliyattan faydalanabilir.

Kaş kaldırma ameliyatı tek başına local anestezi ile kısa bir süre içerisinde yapılabilir. Hastanın 1 günlük hastanede kalması benim için yeterlidir.

Sonuç olarak yapılan alın germe ve kaş kaldırma estetik ameliyatları kullanımda basit ama sonuçları etkileyicidir. Kişide yorgun ifadeyi mimiklerde düzelme sağladığını gördüm. Yılların verdiği kırşık deforme olmuş deri yüzeyinden kişilerin bu ameliyatla kurtulması mümküdür.

Op Dr Ali Mezdeği

http://www.asestetik.com/

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..