Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '09

 
Kategori
Güncel
 

Alın size açılım. 7 şehit

Alın size açılım. 7 şehit
 

Kelimeler kifayetsiz.


Aylardır açılımımla yatıyoruz açılımla kalkıyoruz.. Herşey daha güzel olacak, analar ağlamayacak, ekonomiye büyük faydaları olacak, bölgenin en büyük gücü olacağız vesaire vesaire. Başbakan kendi uslubu ile açılıma karşı duranları akan kanla beslenmekle suçlayım menfi görüşlerin arkasını peşinen kesme çabalarında. İçişleri bakanı keza açılıma karşı çıkanları neredeyse vatan haini ilan etmiş durumda. Arınç zaten güneydoğuyu kapı komşusu yapmış durumda , gören DTP milletvekil zanneder. DTP zaten olayı peşinen imralı ve kandile bağlamış durumda. Onlar olmadan açılım olmaz diyerek Kürt halkını kalkışma yapması için zorluyor. Aydın geçinen liboşlar AKP'nin kayığına binmiş durumda ve demokrasi çığlıkları atıyorlar. Sokaklar yangın yerine dönmüş her yer yakılıp yıkılıyor. Türk bayrağı açmak neredeyse suç teşkil edecek duruma gelmiş. Ola ki Kürtler alınabilir diye. Hatta Türk bayrağı açmanın, asmanın kanunla belirlenmiş şekilleri olduğunu söyleyen insanlar bile peydah oldu.

Sonra ne mi oldu? Tokat'ta kalleşçe pusu kuran teröristler 7 aslan parçasını acımasızca şehit ettiler. Şimdi biri bana açılımı anlatsın, beni de geçtim bu açılımı o annelere anlatsınlar. DTP açıklama yapıyor şehit kelimesini bile kullanamıyor. Bakanlar cenazelere koşuo işte biz bunun için uğraşıyoruz diyip cenazeler üzerinden anında siyaset yapmaya soyundular. Başbakan yardımcısı Arınç çok daha ileri gidip bu işin adresini bile açıkladı. Bu işin tezgahı Ergenekoncular tarafından yapılmış. Düşünün bu ülkede iktidar sahibi olan bu zatlar içeride tutuklu bulunan subaylara laf edecek kadar kendilerinden geçmiş durumdalar. Bu ülkede hangi subay askerini teröriste öldürtecek kadar alçaklaşmışolabilir. Bunu söylemek için insanın çıldırmış olması gerekir.

Ülkemin başbakanı bu arada nerede ve ne yapıyor? İlk önce açılımla ilgili raporlarını Obama'ya sundu. Şehit haberleri gelince acilen bunun provakasyon olduğunu söyleyecek kadar çaresiz bir durum sergiledi. Ülkeye dönmesi gerektiği söylenince de çok önemli bir seyahat yaptığını ve Meksika seyahatının şehitlerden çok daha önemli olduğunu söyledi. Meksika şehitlerimizden çok daha önemliymiş. Uçakla bile ancak 15 saatte gidilebilen bu ülkenin bizim için ne önemi olduğunu oturun siz düşünün. Bana göre tek önemi Tekilası onu da başbakan zaten içmiyor.

Açılım sonunda ülkeyi ortadan bölmeyi başrdı. Artık etnik kökeni Türk olanlar ayaklanmış durumda. Dün gece 3 gazimiz DTP binasına ateş açtı. Bu ülke için askerlik yapıp gazi olmuş olanlarımız bile artık yerlerinde duramıyor. Ve görünen köy klavuz istemez misali bu olaylar daha da artarak sürecek. Sokaktaki insanlar istim üzerinde her an patlamaya hazır bomba misali dolaşıyorlar. Biri yanlışlıkla açılım kelimesi kullanmaya kalksa oracıkta boğacaklar sanki. Ve hala iktidar sahipleri açılımı sonuna kadar devam etireceğiz diyerek halkın tepkilerini görmemzlikten gelmeye devam ediyorlr. Onlar için en önemli şey CHP ye laf atmak, CHP yi bu süreç içinde nasıl etkisizleştiririz diye çalışmak, kendi gibi düşünmeyenlere baskı kurmak açılım adı altında sadece analar ağlamıs diyerek başka hiç bir argümanı ortaya koymamak.

Hiç kimse kendini kandırmasın açılım artık sona erdi. Önemli olan bundan sonrası. Bölünmüş olan bir toplum bir şekilde bir daha bir araya zor gelir ki biz bölündük artık. Ve kendi tarafımdan bakınca ben artık karşı tarafla bir arada yaşamak istemiyorum. Ülkemi yangın yerine çeviren 40.000 kişinin katili olan bir teröristti liderleri olarak gösteren insanlarla benim bir arada yaşamam mümkün değil.

Delinin biri kuyuya taş attı. Kuyudan açılım çıktı. Buyurun burdan yiyelim.

 
Toplam blog
: 11
: 610
Kayıt tarihi
: 26.11.09
 
 

İstanbul'da doğdum,Edirne'de büyüdüm.Sonra İstanbul maceram başladı.Büyüdüm Edirne'ye üniversiteyi o..