Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

08 Eylül '09

 
Kategori
Magazin
 

Alişan Konseri (Beylikdüzü)

Alişan Konseri (Beylikdüzü)
 

ALİŞAN


Alişan, hem coştu hem çoşturdu...

Bu yıl birincisi düzenlenen Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Kültür ve Sanat Günleri’nde ünlü isimler sahne almaya devam ediyor. Yeni albüm müjdesini veren Alişan, Beylikdüzü Belediyesi ramazan etkinlik alanını dolduran 7 bin kişiye bir konser verdi.

Kendisine özgü müziğiyle müzik dünyasındaki yerini koruyan Alişan, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarının yanı sıra ‘Gel gör beni’ isimli ilahiyi, İbrahim Tatlıses’in sevilen şarkılarını ve çeşitli türküler seslendirdi. Zaman zaman sanatçının şarkılarına eşlik eden dinleyiciler, konser alanınnda çeşitli yerlerde dans edip, halay çekerek eğlendi. Kolbastıyı da seslendiren Alişan, sahnede çocuklarla kolbastı oynadı. Etkinlik alanında dolaşan ‘tahta bacak’ ile şakalaşan sanatçı, sahnede sempatik tavırlarıyla dinleyicilerin beğenisini kazandı. Alişan, Osman Çeliker isimli engelli bir vatandaşı, kendi yazdığı şarkıyı seslendirmesi için sahneye davet etti. Çeliker, yine kendi yazdığı ‘Cano’ ve ‘Hele bakın kim geliyor’ isimli 2 parçayı da Alişan’a hediye etti.

Alişan, Beylikdüzü’nde iftar verecek

Konserde bir buçuk iki aya kadar yeni bir albümü çıkacağını açıklayan Alişan, albümünde İbrahim Tatlıses’e ait biri slov diğeri hareketli olmak üzere 2 parça olduğunu söyledi. Konserin ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sanatçıya teşekkür etti. Etkinlik alanını çok beğendiğini ve başarılı bir ramazan organizasyonu gerçekleştirildiği kaydeden sanatçı, burada bir iftar vermek istediğini bildirdi.

“Tüm bu Ramazan etkinlik için belediyeden bir kuruş harcanmıyor”

Ramazan etkinlik alanında ciddi bir çalışma yapıldığını söyleyen ve bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarına teşekkür eden, Başkan Yusuf Uzun, “Ramazan Beylikdüzü’nde yaşanır. İftar, teravi, kültür, sanat, sevgi, saygıyı yaşıyor ve yaygınlaştırıyoruz. Her gün 4 bin kişiye iftar yemeği veriyoruz. Yakuplu’da 2, Gürpınar’da 2, Kavaklı’da 1 noktada ve sadece etkinlik alanında bin 2 yüz kişiye yemek veriyoruz. Bunların hepsi; belediyeden bir kuruş harcanmadan sponsorlarımız, işadamlarımız ve hayırseverler tarafından karşılanıyor” şeklinde konuştu.

Gelecek Türkiyesi’nin dünya milletleri ve devletleri arasında saygın yerini alacağını aktaran Başkan Uzun, “Irkı, dini, dili, rengi, mezhebi, görüşü ne olursa olsun birbirimizi sevelim. Yaratılanı hoş görelim yaratandan ötürü” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı ve Fotoğraflar Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığından tarafıma gönderilmiştir.. Teşekkür ederim..

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..