Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '09

 
Kategori
Futbol
 

Alıştık artık

Alıştık artık
 

Avrupa da oynayan son takımımız Galatasarayın elenmesinden sonra herkes rahatladı adeta. Fenerbahçeli taraftarlar ezeli rakibinin aynı kupayı ikinci kez hemde kendi sahalarında kazanmasını kaldıramazdı. Aslında elenmek Galatasaraylılarada yaradı, bu kadar sakat futbolcudan sonra, şimdi ellerinde sadece Turkcell Süper lig var.

Bu sezon iki büyük takımında yüzü bir türlü gülmedi tam işler yoluna girdi derken iki maç sonra yine aynı tas aynı hamam, bir arpa boyu yol alınamamış oysa ki.

Fenerbahçe maça hızlı başladı aslında golü de bir hafta önceki Kocaelispor maçındaki gibi daha ilk 5 dakika dolmadan buldu. Guiza İspanya milli takımına çağrılmanın vermiş olduğu moralle daha üretken ve yararlı bir görüntü çizdi. Geçen haftanın en iyisi Deniz yedek kulübesinde, oyun kurucu görevini devid eline yüzüne bulaştırıyor, Emre' ye yapılanlar ve Emre' nin yaptıkları kıran kırana, pozisyonsuz, orta saha mücadelesi şeklinde bir ilk yarı, ikinci yarıda daha agresif ve golü isteyen bir Bursaspor, Fenerbahçe orta sahası oyundan düşüyor bütün toplar duvara çarpmış gibi geri geliyor, Semih sürekli Alex i arıyor ve Alex yoksa bende yokum diyor, Deniz girer diye düşünürken haftalardır 18' e bile almadığı Gürhan' ı , belki de kurtarıcı olarak, oyuna alıyor, ama şaşırmamak gerekir farklı taktik anlayışlarına alıştık Aragonesin!
Fenerbahçe şampiyonluk umutlarını Bursa da bırakırken, elinde tek hedef olarak Fortis Türkiye kupası kalıyor.

Aragones tarihe geçmek istiyorsa şampiyonluğu değil bu kupayı almalı.
 
Toplam blog
: 4
: 428
Kayıt tarihi
: 21.03.09
 
 

1982 Edirne doğumluyum. 2 buçuk yıl Ankara' da Makina Kimya Endüstrisi Kurumunda çalıştıktan sonra t..