Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '16

 
Kategori
e-Ticaret
 

Alışveriş için en çok zaman hepsiburada.com'da geçiriliyor

Alışveriş için en çok zaman hepsiburada.com'da geçiriliyor
 

Dijital Age dergisinin yaptırmış olduğu internet kullanıcılarının dijital mecradaki eğlence tercihlerini araştıran online eğlence platformları  isimli araştırmada sonuçlar açıklandı. Türkiye'nin 65 ilinde ve en az 1000 katılımcı ile yapılan ankette internet kullanıcılarının davranışlarının analiz edilmeye çalışıldı. Araştırmada  sosyal medya kullanımı yine ilk sırada yer alırken ikinci sırayı yüzde 56 ile online alışveriş (e-ticaret) aldı. 20 den fazla e-ticaret sitesinin dahil edildiği araştırmada en çok zaman geçirdiğiniz alışveriş sitesi hangisi sorusuna katılımcıların cevabı hepsiburada.com oldu.

alisveris-icin-en-cok-zaman-hepsiburada-com-da-geciriliyor

Araştırmaya katılan internet kullanıcılarının yüzde 63 lük kısmı sanal alemde günlük ortalama 3 saat zaman geçirirken bu oranında yüzde 47 lik kısmı hepsiburada.com üzerinden alışveriş yapmayı tercih etmektedirler. Doğru sonuçlar alınabilmesi için kadın ve erkek sayısının eşit tutulduğu çalışmada hepsiburada.com dan alışveriş yapmayı tercih eden bayan kullanıcı oranı yüzde 55 iken erkek kullanıcılarda bu oran yüzde 38 olarak ölçümlendi.

hepsiburada-depo

Ayda 60 milyon ziyaret alan ve yaklaşık 3 milyon farklı ürünün satışının gerçekleştirildiği  Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitesi hepsiburada yapmış olduğu özel indirim ve kampanyaların yanı sıra, uygun fiyat, kargo bedava fırsatları gibi bir çok özel teklif ile müşterilerine ve ziyaretçilerine keyifli alışveriş imkanı sunuyor ve bunun karşılığında da en çok vakit geçirilen e-ticaret sitesi unvanını da almaya hak kazanıyor diyebiliriz.

KAYNAK: http://www.gokhansezer.com/alisveris-icin-en-cok-zaman-hepsiburada-com-da-geciriliyor/
 
Toplam blog
: 16
: 530
Kayıt tarihi
: 21.03.15
 
 

20.05.1980 yılında Sakarya'da doğdum. İlköğretimin bitimiyle baba mesleğine istinaden 1990 yılınd..