Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '14

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Alkali diyet nedir, ne işe yarar ve nasıl uygulanır?

Alkali diyet nedir, ne işe yarar ve nasıl uygulanır?
 

alkali diyet


Kilo vermenin özellikle de sağlıklı bir şekilde kilo vermenin önemli olduğu günümüzde alkali diyet gibi sağlıklı zayıflama yolları araştırılmıştır. Aslında hayatımızda sık sık kullandığımız bu diyet farkında olmadan zayıflamamızı sağlıyor. Kendi başınıza doğru bir şekilde yapabileceğiniz alkali diyet tamamen sudan oluşmaktadır. Tamamen sağlıklı bir diyettir çünkü sadece su içerek zayıflayacaksınız. Diyeti uygularken yapmanız gereken tek şey bir bardak su içerisine 2 veya 2 damla alkadays damlatmak ve suyu içmek. Alkadays suyunuzun pH nın 10 a yükselmesini sağlayarak yağ yakımının hızlanmasını sağlarken aynı zamanda vücuttaki toksik maddelerin atılmasını sağlamaktadır. Sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi sağlayan alkali diyet hızlı bir şekilde zayıflamanızı sağlayacaktır.

Günümüzde yapılan diyetler genellikle beslenme üzerine ve az yeme üzerine yapılmaktadır. Ancak alkali diyet hiçbir beslenme türü ile alakalı değildir. Sadece suyunuzun içerisine damlattığınız alkadays ile zayıflayabileceğiniz bir diyettir. Normalde sık sık su içtiğinizde tokluk hissinizin olduğunu ve zayıflamanıza yardımcı olduğunu göreceksiniz ancak alkadays ile sadece günde 5 bardak su içerisine damlatarak daha hızlı bir şekilde ve sağlıklı bir şekilde zayıflayacaksınız.Alkali diyet sonucunda istediğiniz kiloya sahip olmak istiyorsanız önerilere göre yemek aralarında ve aç karnına alkadaysli suyu tüketmelisiniz. Aylık ortalama 8-16 aralığında kilo vermenizi sağlayacak olan bu diyet diğer diyetlerde olduğu gibi fazla kilolarınızın yağ ve toksin kısmıyla ilgilenerek zayıflamayı hızlandırmaktadır.

Bu diyet temelinde alkali su barındırdığı için bir yandan vücudun su ihtiyacını giderirken bir yanda da sağlıklı zayıflamayı sağlamaktadır. Alkadays zayıflamanızı sağlarken su da vücudunuzun vücut ısısını dengeliyor ve vücudunuz için gerekli olan minerallerin alınmasını sağlıyor. Tansiyonunuzun dengelenmesini sağlayan su alkadays ile birlikte içildiğinde zayıflama hızını iki katına çıkararak ideal kiloya ulaşmanızı sağlamaktadır. Şunu da belirtmeliyim ki alkali diyeti uygularken daha hızlı kilo vermek amacıyla farklı bir diyet daha uygulamanız sizin için olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bu durumda vücudunuz halsiz düşebilmektedir. Diyeti uygularken abartılı bir şekilde değil ancak normal yediğiniz miktarlarda yiyecek tüketebilirisiniz. Bunun yanında diyeti uygularken fastfood tarzı yiyecekleri tüketmemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Alkadays

http://zayiflamayontemlerim.org/alkadays-alkali-diyet/

 
Toplam blog
: 37
: 13696
Kayıt tarihi
: 18.11.13
 
 

Vücut geliştirme ve fitness ile ilgili ve bu konuda çeşitli paylaşımlar yapmayı seven bir spor aş..