Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '08

 
Kategori
Futbol
 

Alkışlamanız yeter

Tesadüfen değil planlanmış olarak yapıldı.

Fener bugün stad, tesis ekonomik, kurumsallaşma son yıllarda kazandığı kupalarla Türkiyeye damga vurdu. Aziz Yıldırım ilk geldiğinde seviliyordu şimdi sevilmiyor. Nedeni çok basit; çünkü çok başarılı.

Stat: Sadece Türkiye’nin değil avrupanın en iyi stadlarından bir tanesi Saracoğlu stadı. İlk hedefi stattı. Şimdi ısıtmalı sistem uygulandı. Her gelen yabancı yöneticiler övgüler yağdırıyor. Burası ezeli rakiplerine cehennem oldu. GS daha stadı yapıyor. Biz rekorlar kırıyoruz.

Tesis: ikinci hedef tesisti: eskiden o tesisler bataklık içindeydi. Yıldırım geldi düzeltti.Top oynamk için elverişli oldu. Ömer çavuş oğlu tesis yaptırdı. Fikirtepe tesisleri. Faruk ılgaz tesisleri. Şimdi de Ankaraya özel bir tesis yaptıracak.

Ekonomi. Para önemli. Zaten başarılı olmak için ilk önce ekonominiz güçlü olacak. Öyle bir başarı ancak tesadüf olur( aziz yıldırım bunu söyleyince kıyamet koptu. Daha sonra gs’nin 2.başkanı söyledi. Ses yok) Fenerin gelirleri 200 milyon dolar olurken diğerlerinin bizim bütçemiz kadar borcu var.

Kurumsallaşma: Kurumsallaşma düzen demek. Yönetimde düzen oluştu. Her yönüyle büyüdüler.

En son hedefi sportif başarılardı. Alt yapı tamamlandı ve meyveleri toplandı.

Aziz Yıldırım ve arkadaşları birkaç sene önce oturmuş biz her branşta şampiyon olmak istiyoruz diyerek plan yapmışlar. Buna göre ekonomiyi arttırmak için çalışmalar yapılmış . Sonuçta 251 kupa alındı. Bu konuyla ilgili bir belgem var. Fener işte https://www.onpunto.com/ShowBlog.aspx?Web=sporyorum&CId=102024 bu adresten ne yaptığını okuyun ve GS 'nin eski başkanları ve BJK'nin eski başkanları boşuna Türkiye'nin en büyüğü fener dememişler.

Fenerbahçe spor klübü son şampiyon ünvanıyla bir de uefa sıralamasındaki en üst Türk takımı olarak Türkiyenin en iyisi.

Şimdi lig üçüncüsü ( GS ve Sivası yenecek ipi gene göğüsleyecek). Biz kendimize güveniyoruz. Diğerleri kendi klübüne güvenmiyorlar

Avrupada ise ilk on altıya kaldı. 11 puan topladı. Bir iddiam var. Seneye Beşiktaş ve Galatasaray şampiyonlar ligine katılırsa 11 puanın yanından geçemez. Sevillayı geçecek ve yine bir başarı sağlayacak. İlerleyen senelerde çeyrek finaller gelecek. Borsada fenerin borsa değeri diğerlerinden 2 katı oldu. Gerçek bu. Aradaki fark kapanmaz. Rakip YOK

Stat, tesis, ekonomi, krumsallaşma, sportif açıdan gelişen bir Fenerbahçe var. Gerçek bu. EN BÜYÜK FENERBAHÇE

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..