Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '10

 
Kategori
Voleybol
 

Alkışlamayın diz çökün

Alkışlamayın diz çökün
 

Sonunda beklenen oldu Fenerbahçe dünya şampiyonu oldu. Tabi bu haber Fenerbahçe düşmanları için acı haber sadece Fenerbahçe Cumhuriyetinin vatandaşları için iyi haber ama bu sona kendilerini hazırlamaları gerekirdi. Artık bundan sonra onların sorunu…

Gelelim şampiyon kızlarımıza. Böyle özverili çalışma ve inanmak bu başarıyı getirdi. Geçen sene bundan daha düşük bir unvanı kıl payı kaçırdılar ama bu sene daha fazlasını kazandılar. Çünkü onlar Fenerbahçeli, onları durduracak bir güç yok bütün rakiplerini sıraya dizdi oda yetmedi brezilya liderini 2 kere aynı skorla yendi.

Bazı özürlü yorumcular şimdi Fenerbahçe yalakalığı yapmaya başlarlar. Bizim her zaman söylediğimiz söz ALKIŞLAMAYIN DİZ ÇÖKÜN YETER kusura bakmayın beyler kötü günde yanımızda olmayanların iyi günde hiç yanımızda olamazlar

Her halde en çok gururlanan Mehmet Ali AYDINLAR’dır. Bizde onu yürekten tebrik ediyoruz. Çok büyük bir başarıdır.

Bu büyük başarılarından dolayı sarı melekleri yürekten tebrik ediyoruz. Övgülerin en büyükleri size.. Sonuna kadar sizlerin arkasındayız. Daha bize çok büyük başarılar getireceğinizden eminiz. Bu da bize gösteriyor ki çalışıp isteyince her şeyin en iyisi yapılabiliyor. Hala bazı örümcek kafalılar Aziz YILDIRIM başarılı mı değil mi diye tartışıyorlar.

Fenerbahçe spor kulubü olarak yorumlayacaksınız. Sadece futbol değil bütün branşlarda başarı istiyoruz. Onun için sayın başkanımız kesinlikle başarılıdır. Futbolda istediğimiz yerde olmadığımız için başkanımızı başarısız sayamayız. Sayın başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. Ve başarılarının devamını diliyoruz.

Buradan da anlaşıldığı üzere 3 büyük yok! Tek büyük var o da Fenerbahçe... Kendilerini bizim rakibimiz olduğunu sanan kulüpler artık kimin tek büyük olduğunu anlamışlardır. Ve ben de böyle büyük bir takımın taraftarı olduğu için kendimle gurur duyuyorum. Diğer takımı tutanlar için yapacak bir şey yok. Onlar için söylenecek tek söz umarım BİR GÜN DOĞRU YOLU BULUP TEK BÜYÜK KULUBÜN TARAFTARI OLURLAR demekten başka bir şey diyemiyorum.

Kızlarımızı bu başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

ALKIŞLAMAYIN DİZ ÇÖKÜN YETER

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..