Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '06

 
Kategori
Basketbol
 

Alkıslar 12 dev adama

Alkıslar 12 dev adama
 

Dünya Basketbol Sampiyonası basladığından bu yana oynadıgı dört mactan galip gelen milli takımımız grup liderligi icin karsılastıgı Yunanistan'a altı sayı farkla yenilerek,grup ikincisi oldu ve bir üst tura cıktı.

Ilk iki macta özellikle de Brezilya macının son dakikalarında yasanan heyecan bugün ki karsılasmanın ikinci ceyreginde de mevcuttu. Dokuz aylık yegenim hop oturup kalkısıma saskınlık ve gülücüklerle eslik ederken ''hadi on iki dev adam hadi'' temposu, Türk seyircilerin Japonya degilde Abdi Ipekci Salonu'ndaymıscasına Istıklal Marsı ile yükselmeye baslayan gür sesleri, macın en skorer oyuncusu Serkan Erdogan'ın en kritik zamanlarda attıgı sayılara sevinisimiz, hırslı, pes etmeyen kendi deyimleriyle ''savasan bir takım'' olmaları yenilgiye ragmen alkıslattı dev adamları. Spor'da yenmek kadar yenilmekte normal karsılanmalı, yenilgiyle haksız elestiriler yöneltilmemelidir. Aksam haberlerinde veya yarın ki gazetelerde '' bu kez olmadı, on iki dev adam Avrupa Sampiyonu'nu gecemedi'' , ''Komsu'yu yenemedik'' türünden baslıklar olacak büyük ihtimalle. Ersan Ilyasova'nın yoklugunun sonuca olumsuz etkisinden bahsedilecek, ardından Slovenya macı ile ilgili beklentiler baslayacak. Evet, takımımız Yunanistan'a yenildi hatalar da yapıldı ama kötü oynamadı. Sürekli kendini yenileyen, en iyi oyuncular olmadıgında da cıkıp basarıyla görevini yerine getirerek alkıs alan genc ve deneyımlilerden olusan iyi bir ekibimiz var, mücadeleleri önümuzdekı gunlerde de devam edecek olan.

O halde Inanan, dayanıklı, oncekı yıllara gore daha ıyı savunma yaparak kalıtelı, keyıflı maclar ızlettıren on ıkı dev adamı alkıslayalım. Alkıslayalım kı, morallerı bozulmasın. Alkıslayalım kı yola devam ederken rahat olsunlar. Alkıslayalım, cunku onlar bunu hak edıyor...

 
Toplam blog
: 126
: 2338
Kayıt tarihi
: 01.08.06
 
 

Kompozisyon derslerini biraz daha fazla önemsediğim, uzun cümleler kurmaya başladığımdan bu yana sev..