Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '15

 
Kategori
Futbol
 

Allah böyle yöneticiyi her takımın başına versin.

Allah böyle yöneticiyi her takımın başına versin.
 

tr.eurosport.com


Adam sanki Galatasaray yöneticisi değil de, fanatik bir Galatasaray taraftarı… Maç esnasında bütün Galatasaray taraftarlarından daha çok heyecanlanıyor. Gol olunca deliler gibi seviniyor. Gol yiyince de görün Abdurrahim Albayrak’ın halini.
 
Onun halini maç esnasında seyredenler, herhalde bu adam ne zaman kalp krizinden gidecek (Allah etmesin..) diyorlar. Albayrak kendisini maça öylesine kaptırıyor ki, Aman Allahım, millet maçı mı seyretsin Abdurrahman Albayrak’ı mı, şaşırıyor.
 
Aslında çok güleç yüzlü, çok merhametli, çok iyi niyetli bir insan. Takımını seviyor. Takımının bütün oyuncularını da çok seviyor. Üstelik hiçbir yöneticinin yapmadığı gibi Albayrak, takımı hangi deplasmana giderse o da onların peşinden gidiyor…
 
Teknik Direktörün işlerine karışmıyor. Sadece görevini yapıyor : Moral vermek ve takımının yanında olduğunu hissettirmek.
 
Eğer Galatasaray bu yıl Şampiyon olabilirse, ben derim ki bunun en büyük nedeni, Galatasaray’ın Abdurrahim Albayrak gibi bir yöneticiye, bir abiye sahip olmasıdır.
 
Biliyorum ki, takım da, bütün futbolcular da Abdurrahim ağabeylerini seviyorlar. Onun varlığı Galatasaray takımına güç veriyor. Onun orada olduğunu bilmek bir nazar boncuğu gibi Galatasaray’ın şansını artırıyor.
 
Galatasaray son maçlarını, kolay değil, ucu ucuna kazanıyorlar. Ama kazanıyorlar. Ve kazandıkları her zaman Abdurrahim ağabeyleri orada. Deliler gibi seviniyor. Biliyorlar ki, eğer kaybederlerse, Abdurrahim ağabeyleri yorgan döşek hasta oluyor; çok üzülüyor. Futbolcular onu hiç üzmek istemiyorlar.
 
Kimdir Abdurrahim Albayrak?
 
İnternet’e bakacak olursanız. Çok başarılı bir iş adamı. Ulaşım sektöründe çalışıyor.” Albayrak (d. 1954, Rize) Türk iş adamı ve spor yöneticisi. Galatasaray Spor Kulübü başkan yardımcısı. İlk defa Mehmet Cansun'un başkanlığındaki Galatasaray SK yönetim kurulunda Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yaptı. Kısa sürede camianın ve taraftarın sevdiği isim haline geldi. Özellikle maç esnasındaki aşırı ve heyecanı dikkat çekti. 2011-2013 yılları arası Ünal Aysal'ın başkanlığındaki yönetim kurulunda görev yaptı. 2013 yılında Ali Dürüst, Refik Arkan ve Adnan Öztürk gibi isimlerle Aysal'ın yeni yönetim listesinde yer almayan Albayrak, 2014 yılında Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetim kuruluna tekrar seçildi. Albayrak yeni yönetim ile birlikte "Başkan yardımcılığı" görevini üstlendi..” (Vikipedi)
 
Abdurrahman Albayrak, Yöneticilik görevinin ötesinde, Galatasaray’ın her zaman güler yüzlü ağabeyi rolünü çok iyi oynuyor. 
 
Ama kendisini bu rolüne öylesine kaptırıyor ki, bazen, maçtan sonra hastaneyi boyladığı bile oluyor.
 
Bazı kayanaklar onun, sağlığı etkilendiği için, önümüzdeki dönem Galatasaray’da yönetici olarak görev almayacağını, söylüyor. Doğru olabilir. Ama belli ki Galatasaray’ın Abdurrahman ağabeyleri yanların da olmazsa, takım kendisini çok yalnız hissedebilir ve onu çok arayabilir.
 
Abdurrahman Albayrak, Galatasaray’ın her zaman bir moral kaynağı olarak yanında, yakınında olmalıdır; onlardan desteğini esirgememelidir.
 
Ben inanıyorum ki, sahada değil ama tribünlerde bir Abdurrahım Albayrak yoksa, Galatasaray’ın da tadı kaçar ; tribünlerin de…
 
Abdurrahim Albayrak’ı dostu, düşmanı (düşmanı yok ya..!) herkes seviyor. Allah böyle bir yöneticiyi her takımın başına versin.
 
Dünyanın ve tribünlerin Abdurrahim Albayrak gibi güler yüzlü insanlara ihtiyacı  var. O bakımdan ne mutlu Galatasaray’a..
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..