Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '13

 
Kategori
Siyaset
 

Allah rahmet eylesin de !!!

Allah rahmet eylesin de !!!
 

 

Hayatta bazı insanlar ölümün peşinden giderler, evet. Yıllardır kadın, çoluk çocuk, asker sivil, demeden katleden; dünya uyuşturucu trafiğinde kendine önemli bir yer edinip milyarlarca dolar kirli gelir elde eden, kaçakçılık ve sömürüden nemalanan, aslında tek dertleri parayken, kürt halkının haklarını savunuyormuş gibi gözüküp, gençleri dağlarda ser sefil eden zihniyete sahip kişiler yaşamalımıdır bilemem ama, kendi içlerinde cezalarını acımasızca kestikleri açık.
 
Paris' te ölenler de, kendi sonlarını hazırlayan bu gruba dahildirler. Medya da öyle bir hava estiriliyor ki sanki bu kadınlar bir sivil toplum örgütünün mensuplarıydı da haksızca katledildiler. Bu kadınlar teröristti yahu, neyin propagandasını yapıyorsunuz, siz hangi taraftasınız, silkinin kendinize gelin artık. Burası Türkiye, burası emeğiyle çalışan, hakkıyla kazanan, vatanına milletine bağlı, kendini bu toprakların evladı olarak gören ve hainlik etmeyen tüm insanların vatanıdır.
 
Anadolu' da uyruk kavgası olmaz, olamaz, olmamalı da. Yanlış giden şeyler için elbette tavır koyacağız, düzeltmek için çalışacağız, özgürce düşündüklerimizi söyleyeceğiz, korkmayacağız ama, elimize silah alıp dağa çıkmakta neymiş.
 
Bu vatanın bir parçası olan sizler nasıl bir vurdumduymazlık içerisindesiniz bilmiyorum ama, kendini bu toprakların insanı hisseden ve hainlik etmeyen herkese, Türküne, Lazına, Çerkesine, Kürtüne, Ermenisine, Rumuna, Yahudisine, Alevisine, Boşnağına, Arnavutuna bu vatanın kapıları sonuna kadar açık.
 
Bu vatanı daha çağdaş, refah seviyesi daha yüksek, insan haklarına özen gösteren, engellisine, gazisine, fakirine, yaşlısına, sanatçısına, emekçisine, askerine, ölüsüne, dirisine daha saygılı bir devlet haline getirmek gerekiyorsa, sonuna kadar düşüneceğiz, sonuna kadar mücadele edeceğiz, sonuna kadar siyaset yapacağız, sonuna kadar meydanlarda protesto gösterileri yapacağız, mitingler düzenleyeceğiz, yani olması gerektiği gibi insanca tepkimizi ortaya koyacağız.
 
 
Bunların hiçbirini yapmadığın gibi masum insanları katletmeyi kendine görev edindiysen, kanlı ellerinle kazandığın uyuşturucu paralarıyla Paris' te, orada burada gününü gün ediyorsan, cahil gençlerin beyinlerini yıkayıp dağlarda öldürtüyorsan ve çözüme yönelik her hareket, Güneydoğu' nun gelişimi, halkların barışması vs. ekmeğine taş koyuyorsa sen ölmeye çoktan hak kazanmışsın ve senin gibi insanlar hayatta olmadığında dünya bir kere daha kazanacak ve kazanmaya da devam edecek...
 
Birkan ALTUNYOLLAR
 
 
 
Toplam blog
: 24
: 1081
Kayıt tarihi
: 12.01.11
 
 

Okur - yazar, dört işleme hakim, büyük - küçük tüm ünlülerle uyumlu ..