Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '18

 
Kategori
Güncel
 

Alman Tankını, Alman Füzesi ile Vurmak!..

Alman Tankını, Alman Füzesi ile Vurmak!..
 

Afrin harekatı başladıktan sonra bir Alman gazeteci yazdığı makalede, Türkiye’ye satılan Leopar tanklarını, Alman Füzesi ile vurulduğunu, bu işten Almanların hep karlı çıktığını yazdı!

Tabi bu arada, Alman tanklarının(!) bu tür savaşta kullanılmamasını istedi!

Sanki Alman tankları sadece yapılacak darbe için üretilip, Türkiye’ye satılmış!

Gelelim Almanların üretip herkese sattığı ve kendi sattıkları silahların imhası için sattıkları diğer silahlara…

Afrin’de Türk askerine karşı kullanılanların başında, “tank katili” yeni model Panzerfaust 3 ile MİLAN geliyor. Ayrıca, Amerikan M 16'nın Alman versiyonu olan HK. G 36'dan binlercesi şu anda Türk askerine doğrultulmuş durumda.

Biz açıktan PYD’lilere silah veren ABD’yi suçlu ilan edip, diğerlerini paklarken, meğer diğer emperyalist ülkeler saman altından su yürütüp, bizi kandırıyorlarmış(!)

Piyade saldırı tüfekleri olan G36'lardan 8000 adet Kuzey Irak'taki Kürtlere verilmişti. Oradan da, YPG'nin eline geçen ve “Heckler & Koch” firması tarafından üretilen bu silahlar, hiç arıza yapmadan çalışmasıyla biliniyor ve 37 ülkede kullanılıyor. Ayrıca, zırhlı arazi aracı olan ve üzerinde ağır silahlar taşıyan Dingo 1 de PKK/YPG'nin elinde.

PKK/YPG'nin elinde olup Türk askerine karşı kullanılan Alman silahları şunlar;

– DM 41, el bombası. 1950'de üretilmeye başlandı.

– Eski model HK G3. 1960'larda üretildi. Türk ordusunda yaygın kullanılıyor.

– Yeni model HK G 36. 1997 model ve bazen hedeften şaştığı eleştirilerine rağmen, çok tutuluyor. 37 ülkede kullanılıyor. Türk askerinin eski model G 3'lerine karşı, Almanlar tarafından Peşmergeye 8000 adet hibe edildi. Alman Polisi ve ordusu da bunu kullanıyor.

– MG 3, 1970 yapımı. Hem uzun menzilli hem de makineli tüfek.

– Ünlü Walther P1, 1960 model tabancalar.

– Carl Gustav m 2-550. 1972 yapımı tanksavar.

– atm. MİLAN tanksavar füzesi. Yandan ve üstten isabet ettiğinde Türk ordusunun elinde bulunan Leopard 2 tankını tahrip edebiliyor.

– Yakından en etkili, tanksavar silahı; Panzerfaust 3. 1992 model. PKK/ YPG'liler bunları çok sevdiğini ve yakın mesafede Türkler'e karşı kullandıklarını açıklayıp Almanlar'a teşekkür etti.

– Dingo 1. Zırhlı ve ağır silahlı arazi aracı. Peşmerge'den PKK/YPG'ye verilen ya da Almanların iddiasıyla ‘el altından satılan’ bu silah, hem Fırat Kalkanı hem de Zeytin Dalı operasyonunda Türk ordusunun karşısına çıkarıldı.

– PKK/ YPG'ye arazide kolaylık sağlayan ve ikmalini yapan diğer Alman araçları da şunlar: Mercedes Wolf- zırhlı cip, Wolf armoured (özel zırhlanmış arazi aracı), Unimog kamyon, Unimog ambulans, Iveco petrol tankeri.

Yarın bir gün çek silahları, Rus silahları, Hollanda’da üretilen değişik silahlar, Fransızlar tarafından üretilip, özelikle terörstlere verilen ve ayrılıkçı tahrikler önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır.

Sözün özü Yanlış dış politikalar, çevremizin sarılmasına ve Mehmetçiklerimizin yabancı teknolojik silahlarla vurulmasına neden oluyor.

 

 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..