Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '10

 
Kategori
Futbol
 

Almanya 3-0 Türkiye

Almanya 3-0 Türkiye
 

Milli Takımımız, güçlü rakibine mağlup oldu...


A Milli Futbol Takımımız, EURO 2010 elemeleri A Grubu 3.maçında grubun en güçlü rakibi Almanya'ya deplasmanda 3-0 yenildi. Gerçi yarı deplasmandı, Türk taraftarların iyi bir desteği vardı. 

Bu sonuç bence sürpriz değildir. Almanya, zaten Dünya Kupası'nda kalitesini göstermişti. Fevkalade bir futbol oynuyorlardı. Aynı futbolu bize karşı da sergilemeyi başardı.  

Almanya'nın artısı, futbolcuların birbiriyle oynamaya alışık olması ve Löw'ün oturttuğu belli bir sistem. Bunun yanında fizik olarak son derece kuvvetliler. Futbolcular vücutlarını iyi kullanıyor. İyi pas yapıyorlar. Takım halinde atak yapıyorlar, takım halinde defans yapıyorlar. Genel olarak da atak futbol oynuyorlar. Zaten Klose, Mesut, Müller gibi futbolcular atakta son derece başarılılar. 

Bizim Milli Takımımıza bakarsak, problemler olduğunu görebiliyoruz. Hiddink, maçtan önce defansif bir futbol oynamayacağımızın sinyallerini vermişti fakat maç tamamen Almanya atakları - Türkiye defanslarıyla geçti. Defansif anlamda Panzerlere iyi dayandığımızı düşünüyorum. Özellikle Mesut'un golünden sonra oyundan çok düştük fakat o zamana kadar defans kötü değildi. 

Arda'nın olmayışı takımı fazlasıyla etkiledi. Sabri sol tarafta oynadı, gayet enteresandı. Bunun dışında, bana sorarsanız Sercan'a da ihtiyacımız vardı.  

Milli Takım'daki problemleri Sayın Guus Hiddink'in gördüğüne eminim. Ayrıca gruptan çıkıp EURO 2012'de yeniden tarih yazacağımıza da inancım tam. Milli Takımımız'a başarılar...

 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..