Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '17

 
Kategori
Dünya
 

Almanya'nın Başına AF(E)D Geliyor!

Almanya'nın Başına AF(E)D  Geliyor!
 

Almanya seçimlerinde aşırı ırkçı AFD %14 civarında oy alarak Alman Parlamentosuna girdi. Bu durum Almanya'nın Nazi geçmişine göz kırptığının işaretidir.

Almanya, genlerindeki "faşizm"i bir süre bastırsa da sonunda "çirkin geçmişi" peşini bırakmıyor... Tuhaf olan şu ki, Almanya bu kendi geçmişiyle yüzleşmek yerine Türkiye ile uğraşıyor.

Belki de Türkiye ile uğraşarak kendi ırkçılıklarını, faşistliklerini örtmeye çalışıyorlardı...

Aslında bütün Avrupa, genlerinde bulunan ırkçılığa, şövenizme dönüş yapıyor. Bunun için bahaneleri de, yıllarca sanayilerine ter döken, kan döken göçmenler oluyor.

Almanya'nın bu seçimlerinde ana malzeme Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan'dı...Bunu önce de defalarca yazdık. Ancak, kaderin cilvesine bakın ki, insanlarını Türkiye Cumhurbaşkanıyla korkuturken, asıl "öcü"eri kendi içlerinden çıktı...Almanya için AF(E)D dönemi şimdi başlıyor.

Irkçılık Avrupanın ruhunda vardır. Esasen Darvinist felsefenin "doğal seleksiyon" dediği merhamet yoksunluğunu kendine ilke yapmış Batı kafası, bunun bedelini iki Dünya savaşı çıkararak ödemişti.

Akıttıkları kan, onları bir müddet susturdu, sakinleştirdi...Ancak aradan yetmiş yıl geçtikten sonra o eski huyları yeniden depreşmeye başladı.

Alman siyasetçilerin yabancı düşmanlığına prim veren tutumları halkı daha da sağa itti...Merkel ve Schultz'un Türkiye düşmanlığı bile aşırı sağın oylarını almaya yetmedi.

Çünkü, Alman aşırı sağını Erdoğan düşmanlığı falan kesmez... Onlar, geçmişteki gibi Nazi ruhunu yaşamak isteyen psikolojiye sahipler... Bunu Cumhurbaşkanımız söyleyince öfkelenen Merkel, şimdi ne düşünüyor acaba?

Alman Anayasasını Koruma Teşkilati, bizim masum Türkleri öldürürken, buna "Dönerci Cinayetleri" diyerek Agata Christie romanı havası veren Almanya, şimdi o dönercileri katledenleri Parlementolarında görecek...

Almanlar boşuna topu bize atmaya kalkmasınlar... Top kendi içlerinde patlayacak... Teröre destek vererek Müslüman kanı akmasını seyretmekten bıktıklarında kendi kanlarını dökmeye başlayacaklar.

Üçüncü bir Dünya Savaşı çıkacaksa, bunun müsebbibi yine Almanya başta olmak üzere Avrupalılar olacak...

Merhum Mehmet Akif'in Çanakkale Şehitleri için yazdığı şiirinde söyledikleri doğru çıkmadı mı:

"Ne hayasızca tehaşşüd ki ufuklar kapalı!

Nerde-gösterdiğ vahşetle- "bu bir Avrupalı!"

Dedirir-yırtıcı, his yoksulu, sırtlan kümesi

Varsa gelmiş, açılıp mahpesi yahud kafesi"

Avrupalılar, Mehmet Akif'i iki defa doğruladılar, üçüncü defa da doğrularlar... Burada asıl önemli olan, Türkiye'nin bundan sonra ordaki soydaşlarımız için yeni hesaplar içine girmesidir.

Türkiye, Avrupadaki tüm vatandaşlarını karşılamaya hazır olmalıdır şimdiden...

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..