Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '08

 
Kategori
Öykü
 

Alo orda mısın (30)

Alo orda mısın (30)
 

http://blog.milliyet.com.tr/alo-orda-misin--29-/Blog/?BlogNo=116352

 

Nazan Murat’ın geleceğini bildiği için erkenden okula gelmişti. Murat’ın geldiğini görünce içi içine sığmadı. Nazan’ın, “korktum bugün de gelmezsin diye“ sözü üzerine Murat, “nasıl gelmem gözümde tütüyorsun. Hem biliyor musun bugün her zamankinden daha farklı her zamankinden daha güzelsin.

Keşke bir evimiz olsaydı sadece ikimize ait. Seni alıp oraya kaçırsaydım birlikte yaşasaydık ne harika olurdu. Öyle çok isterdim ki seninle aynı evde yaşamayı, sabah olduğunda birlikte uyanmayı” sözü üzerine Nazan, “bunu ben de çok isterdim. Seninle yaşamak benim için de harika olurdu” dedi.

Bunun üzerine Murat, “ailenden, olacaklardan korkmaz mıydın?” diye sordu. “Sen yanımda olduktan sonra hiçbir şeyden korkmam” cevabını aldığında kendini dünyanın en mutlu ve en şanslı erkeği hissetti. Artık kafasındaki bütün sorulardan kurtulmuştu.

Nazan bir anlık da olsa öyle bir evin hayalini kurmadan edemedi. Sevdiği erkekle aynı evde yaşamak çok güzel olmalıydı. Murat’ın yanağına kocaman bir öpücük kondurarak, “evimizin hayali bile çok güzeldi” dedi.

Murat muzip bir ifadeyle gülümseyerek, “o halde bundan sonra evimizi konuşuruz bizde. Sonra da seni kaçırıp evimize hapsederim” dedi. Nazan’ın da içini anlamsız garip bir mutluluk kapladı.

Bu arada zil çaldı. Nazan, “okul çıkışı burada olacak mısın?” diye sordu. Murat gülerek, “hayır aşkım ben pembe panjurlu evimize gidip onu senin seveceğim biryer haline getirmeye çalışacağım” dediğinde Nazan kızarak, “aşkım alay etmesene yaaaaa” diyerek onu susturdu.

Bunun üzerine Murat, “peki peki sustum. Hadi sen şimdi okula” diyerek Nazan’ı okula gönderdi ve tıpkı Nazan’a söylediği gibi pembe panjurlu evinin yolunu tuttu.

Keyfine diyecek yoktu. Olanlara inanamıyordu. Bugün için Nazan’la böyle bir konuşma yapmayı önceden planlamamıştı. Herşey bir anda beklenmedik şekilde kendiliğinden gelişti. Şakayla da olsa Nazan’a birlikte oturmayı teklif etmiş Nazan’da kabul etmişti. Olanlara inanamıyordu. Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir miydi?

Bu mutluluk sarhoşluğu içinde ıslık çalarak şarkılar eşliğinde küçük şirin evine geldi. Ev şimdi daha bir başka göründü gözüne. Nazan kendi gelmese de sevgisi, aşkı şu an evin her yerini kaplamıştı. Ev onun sevgisiyle boş bir ev olmaktan çıkıp hanımını bekleyen bir ev haline dönüşmüştü.

Murat koltukların ve halıların kuruması için camları açıp, mutfağa geçti.

Mutfak masanın başında hayallere dalan Murat zilin çalmasıyla kendine geldi. Camları açık gören villa görevlisi kontrol amaçlı geldiğini söylediğinde Murat bir hafta sonra yerleşeceğini bu süre içinde hergün geleceğini söyleyerek ilgisine teşekkür ederek görevliyi gönderdi...

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..