Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '08

 
Kategori
Öykü
 

Alo orda mısın (Son)

Alo orda mısın (Son)
 

http://blog.milliyet.com.tr/alo-orda-misin--39-/Blog/?BlogNo=118432

 

Bara geldiklerinden arkadaşlarının barda olduğunu gördüler. Sınavı iyi geçen bütün arkadaşları kutlamak için ortak mekanları olan bu barı seçmişti. Herkes çok mutluydu. Birlikte içiyor şarkılar söylüyor dans ediyorlardı.

Nazan’la Murat birbirlerine tanışma hikayelerini anlatıyor kahkahalar atıyor, bu günlere nasıl geldiklerini konuşuyorlardı. Olanları düşününce kendilerine inanamadılar. İlk karşılaştıkları anı hatırladılar. Nasıl da heyecanlanmışlardı. Yaşanan herşey masal gibiydi.

Geç saatlere kadar eğlendiler. Murat, “hadi aşkım artık evimize gidelim dedi ve arkadaşlarına iyi geceler dileyerek kalktılar. Nazan, “arabayı kullanabilecek misin?” diye sorduğunda Murat, “hayır aşkım taksiyle döneceğiz” cevabını verdi.

Nazan arabadan oyuncak ayısını aldı ve taksiye binerek evlerine geldiler.

İkisi de çok mutluydu. Öyle ki ne Nazan ne de Murat ailelerin tepkisini düşünmek bile istemiyorlardı. Hatta Murat, Nazan’a sınav sonrası telefonunu kapattırıp, “aradan bir süre geçsin biz onları arayacağız” diyerek Nazan’ı ikna etmişti.

Kapıya geldiklerinde Murat Nazan’ı kucağına aldı eve öyle girdiler. Vakit gece yarısını çoktan geçmişti. İkisi de çok heyecanlıydı nasıl davranacaklarını bilemiyorlardı. Bir süre koltukta oturdular sonrasında Murat, “yatalım mı aşkım?” diye sordu. Nazan rüyada gibiydi hiç itiraz etmedi. Birlikte odalarına gittiler.

Güzel bir gecenin sabahında Nazan uyanıp kendini Murat’la aynı yatakta çıplak halde yatarken görünce önce çok utandı. Murat hemen yanıbaşında uyuyordu. Bu bir rüya değildi. Her ikisi de hayallerine kavuşmuşlardı.

Usulca eğilip Murat’ın dudaklarına bir öpücük kondurdu. Murat gözünü açıp karşısında Nazan’ı görünce, “benim güzel karım uyanmış mı” diyerek karısına sımsıkı sarılarak öptü.

“Güzel bir kahvaltıya ne dersin?” diye sordu.

Bu yaşananlar gelecekte yaşanacak olan güzel günlerin başlangıcıydı...

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..