Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '11

 
Kategori
Güncel
 

Alt yazı geçer !!!

Alt yazı geçer !!!
 

nöbet tutan askerimiz


Alt yazı ile geçer önce haberleri, meçhul askerler bekler bu vatanı , onların isimlerini bir haberde duyarız . Çoğunun aklımızda kalmaz isimleri cümlelerin arasında söyleni verirler. 

Lice'de , Tunceli'de, Hakkari'de vatan görevini yapanların kaderleri çakılır dağlara, ovalara ... 

Kimse bilmez yüreklere düşen acının şiddetini, kimse anlamaz . 

Vatanımızın dağlarındaki Mehmetçiğin yürek vuruşlarını ve gururla dimdik ayakta duruşlarını kimse bilmez.Yalnız mezar taşlarında yazılmıştır adları Komutanından, Erinden, Köy korucusundan.. Herbiri şanlı vatan tarihimize yazılmış mücevherlerdir .Gönüllerdeki acıyı kimse anlamaz, bu vatanın köşe başlarındaki acıyı kimse bilmez, gece, gündüz, uykusuz, ailesiz yaşamları kimse bilmez!! 

Şehitlerin sesleri yoktur. Acıların sözleri yoktur. Büyük bir boşluk vardır yalnız gecelerde, nöbet tutan askerlere yıldızlar ışık, kuşlar ses olur.. 

Kötü yüreklerde hain pusular kurulur, gecelerde hain pusular. Acı Lice'de, Tunceli'de, Hakkari'de asklerimizin kanlarını akıttıkları topraklarımız ne çok önemsenmeli. 

Bu topraklar bölünmez bütündür, bunu herkes birkez daha anlıyacak.Kimse bilmez satır ve sütunların arasında kısa cümlelerde öylece geçen isimleri, yaşamları ne kolay söylenir başka ağızlarda...Vatanı bölemiyecekler hiçbir vakit, hain kurguları gerçekleşmiyecek. 

 
Toplam blog
: 259
: 442
Kayıt tarihi
: 23.04.09
 
 

Merhaba ben Manolya. Edirne doğumluyum. Eğitim'e hizmet ediyorum ve bu yolun gönüllüsüyüm.Şiir yazma..