Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '13

 
Kategori
Futbol
 

Altay : 1 – Bandırmaspor : 3. Bandırmaspor bunu her zaman yapıyor

Altay : 1 – Bandırmaspor : 3. Bandırmaspor bunu her zaman yapıyor
 

 Sen Bandırma’dan gel, koca İzmir’de koca Altay’ı sırtından vur. Bu biraz Fetihiyespor’un hikayesine benzedi… Hani geçen hafta  hem de evinde Fenerbahçe’yi göğsünden vurmuştu ya… İşte öyle… Bandırmaspor ve Altay… Ağam nerde ben nerde…

Gariban İzmir’liler yıllardır Süper Lig’de bir takımımız olsun, biz de büyük takımları görelim, onlarla başa baş maçlar çıkaralım diye beklerler, umarlar, çalışırlar… Ondan sonra kaderlerine bir Bandırmaspor çıkar gelir , o da  temiz 3 gol atar çeker gider. Ne diyelim bu da İzmir’in ve Altay’ın kötü kaderi mi, ne?

Ne oldu İzmir’in o güzel takımlarına : Göztepe’ye, Karşıyaka’ya, İzmirspor’a, ve Altay’a… İşte hepsi de bir yerlerde debelenip duruyorlar. Şimdi de Bandırmaspor geliyor, Altay’ı evinde vuruyor. Bunda bir haksızlık var… Haksızlık var…!

Takımlar:

Altay: Ali Şaşal, Mehmet, Alihan, Yüksel, Selçuk, Mesut (69.dk.Hüsamettin), Mustafa (Dk.46 Abdulkadir), Cihan, Emrah, Osman Berk (61,dk, Ardahan), Murat.

Teknik Direktör : Feyyaz Uçar

Bandırmaspor: Emirhan - Yasin (Dk.90 Davut), Celal , Fırat , Serkan , Onur , Ali , Hacı Mustafa , Tayfur  (Dk.81 Lokman ), Hakkı , Timur  (Dk.75 Ahmet xxx).

Teknik Direktör: Mustafa Çapanoğlu

Goller:
(Maçın ilk yarısı Golsüz geçmişti, İkinci yarıda Bandırmaspor’un golleri birbiri ardı sıra geldi.)

54.dk. Bandırmaspor golü , Timur Kosovalı (Altay :0-Bandırmasopor:1)
85.dk. İkinci Bandırmaspor golü , Hakkı Şimşek’ den(Altay :0-Bandırmasopor:2)
90.dk. Üçüncü Bandırmaspor golü, Ahmet Kuru (Altay :0-Bandırmasopor:3),
90+2.dk. Maç biterken Emrah’ın pasıyla Alihan Kubalas  Altay’ın onur sayısını kaydetti. (Altay :1-Bandırmasopor:3)

Değerlendirme:

2.Lig Kırmızı Grupta, Altay iki hafta üst üste kazandıktan sonra kendi evinde çıktığı Bandırmaspor maçından kötü bir yenilgiyle ayrıldı. Altay bunu hiç beklemiyordu.

Maçtan sonra Takımın Teknik Direktörü  Feyyaz Uçar’ın da söylediği gibi, Altay’ın kuruluşunun 100.yılında , böyle bir yenilgi beklenmiyordu. Oldukça büyük sürpriz oldu.

Altay maça iyi başlasa da, ve birinci Devre’de takımlar denk bir oyun tarzı gösterseler de, ikinci Devrede Altay 1.golü yedikten sonra gevşedi ve oyundan koptu. Bunun en büyük nedeni Altay’ın oyuncularının bir çoğunun genç elemanlar olması ve takımın henüz oturmaması idi.

Maçtan sonra beyanat veren Altay takım kaptanı ise, hatayı daha çok hakemlerde buldu.
Bu skorla  Bandırmaspor 24 puana ulaştı, 23 puanlı Altay’ın taraftarları,  takımı,  “ 100.yılda rezil olduk; bari siyah –beyaz  formayı çıkarın öyle oynayın.” diye protesto ettiler.

Böylece Bandırmaspor deplasmanda , İzmir’de Altay’ı (3-1) yenerek , zaferle memleketine döndü.

 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..