Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '09

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Alternatif tıp cinsel bozukluğa çare mi?

Alternatif tıp cinsel bozukluğa çare mi?
 

Çağımızın önemli sorunlarından biriside, aşırı çalışmanın verdiği stresle, cinsel rahatsızlıklar.

Üroloji uzmanı Doktor arkadaşımın (eşi de kadın doğum uzmanı) anlattığına göre; yaşanan ekonomik krizin, cinsel bozulmayı tetiklediği, bilinçli hastaların genellikle tıp alanında çareler ararken, birde alternatif tıptan çare arayanların sayısının oldukça fazla olduğu yönündeki tespitlerini kendi gözümle görmek için, ara sıra sohbet için gittiğim Aktar (Urfalı) arkadaşıma doğrulatmak amacıyla gittim.

Aktar başladı anlatmaya; şu sırada birinci sırada zayıflamak isteyenler, ikinci sırada cinsel bozukluğu olanların geldiğini, alternatif tıbbın uzmanı olarak aşağıda sizlerle paylaşacağım bitkileri, müşterilerine önerdiğini, büyük çoğunluğun faydalandığını, memmuniyetlerini paylaşanlardan öğrendiğini söyledi.

Bende erkeklerde veya kadınlarda cinsel işlev bozukluklarına iyi gelen bitkileri, diğer alternatif tıp uzmanlarına doğrulatarak sizler için kaleme aldım. Merak edenler için aktarın adresini verebilirim.

İşte cinsel işlev bozukluklarına iyi gelen, alternatif tıp bilgileri ve bitkileri;

KUŞDİLİ: Tüm salgı bezlerini dengeli bir şekilde çalıştırır. Erkeklerde de kadınlarda olduğu gibi cinsel iktidarsızlığı giderirmiş.

MAYDANOZ: Bedeni yorgunluk ve ruhi bunalımı giderir. Erkeklerde cinsel gücü arttırırmış. Ayrıca zayıflamaya da iyi geldiği söyleniyor. Yine ağız kokularına iyi geldiği halk arasında bilinir.

NANE: Cinsel isteği çok arttırırmış. Erkekte psikolojik iktidarsızlığı giderirmiş.

TARÇIN: Cinsel isteği çok arttırırmış.

ZATER: Ruhen ve bedenen canlılık sağlarmış. Cinsel gücü arttırır ve iktidarsızlığı giderirmiş. Kekik gibi kullanılırmış. Toz halinde yemeklere serpilirmiş. Çay olarak ta kullanılabilirmiş.

ZENCEFİL: Tüm vücudu uyararak bedenin ve zihnin çalışma gücünü arttırırmış. Erkekte cinsel gücü ve isteği çok artırmış. Günlük miktar bir kahve kaşığıymış. Toz halinde reçel marmelâtlara veya hamur işlerine karıştırılabilirmiş. Et yemeklerine, sosa, süt ve salebe de karıştırılabilinirmiş.

KEKİK: Vücudun savunma gücünü artırırmış. Erkekte cinsel arzuyu artırırmış.

KARANFİL: Cinsel isteği çok artırırmış. Günde 1-2 adet yeterliymiş. Yemekte, et suyu, sebze ve kompostolara katılarak yenirmiş. Ayrıca ağız kokuları içinde kullanıldığını herkes bilir.

KİŞNİŞ: Erkeklerde cinsel arzuyu artırırmış. Günde bir kahve kaşığı kullanılması gerekiyormuş. Sinir sistemine de çok yararlıymış. Et yemeklerine veya yemeklerde soslara konabilirmiş. Bir bardak sıcak suya yarım kahve kaşığı kişniş karıştırılıp, yemek üzerine içilebilirmiş.

VANİLYA: Çeşitli sebeplerle (Ruhi ve Bedeni zayıflık) erkeklerde görülen cinsel iktidarsızlığı giderir ve onlara cinsel güç kazandırırmış. Pasta ve sütlü tatlılarda kullanıldığı herkesçe bilinir.

YULAF: Cinsel iktidarsızlığı giderirmiş. Aksamları salep gibi içilebilirmiş. Sabahları yulafı sütle pişirip içine ceviz, fındık, kuru üzüm katılarak yiyebilirsiniz. Tabi kararında…

KIRMIZIBİBER: Cinsel isteği çok artırırmış. Damar sertliği, üre ve tansiyonu olanlar yememeliymiş.

SİVRİ BİBER: içinde bol miktarda C, P, K vitamini varmış. Erkeklerde cinsel isteği çok artırıyormuş.

HARDAL: Cinsel arzuyu çok artırırmış. Sinirleri kuvvetlendirirmiş. Midesi hassas olanlar, karaciğer, damar sertliği ve tansiyonu olanlar kullanmamalıymış. Veya çok az almalılarmış.

KEREVİZ: Çeşitli iç salgı bezlerine tesir eder ve onların faaliyetlerini artırırmış. Erkeklerde cinsel faaliyeti çok artırırmış. Vakitsiz iktidarsızlığı önlermiş. Malumunuz; İzmir’in Kerevizi çok meşhur!

AYÇİÇEĞİ: Bol protein ihtiva eder fazla miktarda E vitamini varmış. İktidarsızlığa engel olurmuş. Kalp ve sinir hastalıklarını önler, cinsel arzuyu artırırmış.

GREYFURT: Vücuda gençlik ve dinçlik verirmiş. Sabah kahvaltıda bir bardak içilmesi tavsiye ediliyor. Ülseri ve tansiyonu olanlara tabi tavsiye edilmiyor.

ÇAM FISTIĞI: Bol bol E vitamini içeriyormuş. Cinsel tükenmeye ve buna bağlı olarak ruhi çöküntü ve kalp rahatsızlıklarına iyi geliyormuş.

ANTEPFISTIĞI-FISTIK: Protein ve bol miktarda E vitamini ihtiva eder, cinsel arzuyu uyarırmış.

SUSAM: Cinsel isteği artırırmış. Tabi ithal edilen susamlar değil. İşin uzmanları, ithal susamların kanserojen etki yaptığını söylüyorlar!

ÇÖREKOTU: Cinsel isteği artırır ve bel gevşekliğini giderirmiş. Bir tutamdan fazla kullanılmamalıymış.

VİTAMİNLER VE MİNERALLER E- vitamini: Kadında ve erkekte üreme vitaminiymiş. Kasların ve sinirlerin normal çalışmasını sağlarmış. Eksikliğinde cinsiyet organları yeteri kadar çalışmazmış. Buğday çimi, fıstık, soya, yulaf ezmesinde bulunurmuş.

ANASON VE SU: Bir çay bardağı sıcak suya yarım kahve kaşığı anason konur. 5 dakika bekletilir süzülüp içilirse sperm azlığına çare olurmuş.

ISIGAN OTU VE SU: 4 bardak suya 3 tutam ısırgan otu konur, 10 dakika kaynatılıp süzülür ve içilir. Yemek sırasında bir tatlı kaşığı kuvvet macunu ve bir çorba kaşığı andız pekmezi alınması tavsiye ediliyormuş.

Yazması bizden, uygulaması tabi araştırarak sizden! Bu bilgilerin sadece erkeklerle ilgisi yok. Bayanlar içinde çok faydalı bilgilermiş.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..