Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '16

 
Kategori
Güncel
 

Altılı Ganyan

Altılı Ganyan
 

kupon


Birileri ( ! ) tarafından ülkemiz üzerinde oynanan 6 lı ganyan oyununun ; İlk ayağında : Newroz'da başlatılacak büyük ( ! ) ayaklanma için; Cizre, Silopi, Sur, Nusaybin, Şırnak, Dargeçit gibi önceden belirlenmiş ve isyanın lokomotifi olacak ana üs bölgelerinde kalkışma başlayacak diğer adımlara zemin hazırlayacak ve zaman kazandıracaktı.

2. Ayakta : Daha terör alt yapısı hazırlanamamış şehirlere, mahallelere de son ayarlar verilecek, nihayetinde de bunlarında ayaklanmaya katılımları sağlanacaktı

3. Ayağında: Kırsalında katılımı ile sansayonel eylemler yapılacaktı

4. Ayakta : Başka büyük şehirlede bazı terör faaliyetlerine de girilecekti devletin, güvenlik güçlerinin ve halkın demoralize olması sağlanacaktı

5. Ayakta : Uluslararası yaygara koparılılacaktı, sözde kürdistan ve özerklik söylemleri üst düzeyde dillendirilecekti.

6. Ayakta ise : Devlet içte ve dışarıda zora sokulmuş olunacak bu sayede dışarı mudahalesinin önüne geçilecek ve ola ki içeride de başarı sağlanırsa olası Türk Kürdistan’ının (sözde)temelleri garantiye alınacaktı.

Nihayetinde de Suriye ve Türk Kürdistanı birleştirilerek, uzaktan güdümlü Pkk Devleti ( ! ) kurulacaktı.

FAKAT BU PLAN DAHA İLK AYAKTA YATTI.

Devlet öyle ya da böyle bu adamların niyetlerin iyi olmadığını geçte olsa anladı ( ! ) Ve toplu ayaklanma başlamadan bu bölücülerin yoğunluklu olarak ve neredeyse hazırlıklarını tamamladığı bölgelere operasyon yaptı. Terör gruplarının ve destekçilerinin planları bozulmuş oldu böylece.

Ama ve lakin; plan daha ilk ayakta yattığı için, büyük kalkışmanın bir ayağı da topal kaldı.

Bilen bilir:

ALTILI GANYAN yatsa da ; Kaybedilen parayı kurtarma adına, kalan ayaklarla oynamaya devam edilir.. Tekli, ikili, üçlü...

Yani sanılmasın ki; Yeni baharın girişi ile birlikte tekrar deneme yapmayacaklar. illa ki deneyecekler ve tekrar tekrar deneyecekler.

Korkarız ki; bunu kırsalda ve yine bazı mahalle ve şehirlerde gerçekleştirecekleri bazı büyük eylemlerle destekleyecekler. Kaybettikleri moral ve kan kaybını telafi yönüne gideceklerdir.

Nihayetinde; şu veya bu şekide baharda girişecekleri buyuk ayaklanma başarısız olacak alevlendiği yerde sönecektir.( Söndürülecektir )

Bu arada hükümette, muhalefette, yetkili kadrolarda uyuyanlar olsa bile devlet bunu bilmiyor mu dersiniz ?

Elbette biliyor. Zaten planın daha ilk ayakta yatması bunun göstergesi. Hoş, arada davulun kasnağına kasnağına vuran, kendini bilmezler çıksa da gerçek olan bu.

Nihayetinde, bu süreçte canı yananlar; İstedikleri halk desteğini ( en azından umdukları kadar) bulamayacaklardır. Çünkü; şevkleri kırılmış, moralleri bozulmuş, zelil ve hakir duruma gelmişlerdir. Bölgedeki tüm bölücü unsurlar, destekçileri, hatta tetikçileri işlerin bu kadar kolay olmadığını anladılar.

 
Toplam blog
: 33
: 905
Kayıt tarihi
: 18.02.16
 
 

Güncel, analizler, komplo teorileri, tarih, siyaset, magazin, kısa notlar, hikayeler, eleştiriler..