Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '14

 
Kategori
Döviz / Altın
 

Altın fiyatları Asya ticaretinde geri tepti, Japon piyasaları tatile girdi

Altın fiyatları Asya ticaretinde geri tepti, Japon piyasaları tatile girdi
 

altın fiyatları ne olacak


Altın fiyatları, ABD oranı artışları Federal Rezerv Başkanı Janet Yellen Çarşamba günü yapılan açıklamalara dayanarak 2015 yılının ilk yarısında spekülasyon çevresinde yer alacağını bir gecede düşüşten sonra Asya'da bir canlanma kazandığını belirtti.

Altın fiyatları Asya Ticaret Ribaund borsasında, Japonya tatil nedeniyle, New York Emtia Borsası'nın Comex bölümünü kapattı. Nisan ayı teslimi için altın vadeli işlemlerde 1,321.10$ bir gecede oturumu düşük bir isabet sonra ve yüksek bir kapalılık göstererek, % 0.18 oranında 1,332.90$ ons seviyesi ile $ 1,335.00 arasında işlem gördü.

Asya'da piyasalar resmi tatil sebebiyle kapalı, Tokyo ise Cuma nedeniyle baskı altında.
Fed şu anda bir ay Hazine yılında 55 milyar dolar ve mortgage borçlarını satın alıyor, ve parasal otoritenin beklentileri yavaş yavaş bu rakam incelecek ve altın dolar karşısında güçlendi. 2015 yılında faiz artırımlarını takip düşme programını kapatabilir.

Fed varlık alımları, faiz oranları bastırmak sürece yürürlükte kalır gibi dolar zayıflaması , böylece Altın çekici bir çit yaparakekonomiyi canlandırmak hedefliyoruz .

Başka bir yerde, Perşembe günü veriler piyasalar doların kazançları, hangi eklendi bekliyorduk daha az bireylerin geçen hafta ABD'de ilk kez işsiz faydaları aranan gösterdi.

 Kaynak: http://altinsektoru.com/

 
Toplam blog
: 24
: 10296
Kayıt tarihi
: 22.09.13
 
 

Turizm ve otelcilik öğrenimi görmekteyim. Bir yandan da borsa, piyasalar ve forex üzerine araştır..