Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '08

 
Kategori
Futbol
 

Altın krampon Emre!

Altın krampon Emre!
 

Yetenek!


Emre Belözoğlu sakatlıklar sonucu kötü bir sezon geçirdiği İngiltere’nin New Castle Ünited takımından ayrılıyor mu? Emre’nin menajeri Ahmet Bulut, Emre’ye Almanya, Fransa ve İngiltere’deki bazı kulüplerden teklifler olduğunu söylemiş. Ayrıca, İtalya’nın Milan takımının transfer etmeyi düşünebileceği futbolcular arasında da 1.sırada gösteriliyormuş.

Fatih Terim ve Hagi’nin yetiştirip dünya futboluna armağan ettikleri bu altın krampon, henüz 24 yaşında olmasına rağmen boyundan büyük işler başarıyor. Tam, sakatlıklarla boğuşuyor, artık iflah olmaz, New Castle gibi sıradan bir İngiliz takımında bile forma bulamıyor denirken, bütün bu spekülasyonlara son verecek haber Berlusconi’nin sahibi olduğu televizyondan geldi.

Milan ile Emre arasındaki pazarlıklar başlamış bile!

New Castle’ın orta sahasına Diarra transferini düşünmesiyle birlikte forma şansı bulamayacak olan Emre’nin İtalya’ya dönmesi çok isabetli bir karar olacaktır.

Emre İngiliz Premier ligine zaten bir türlü ısınamamıştı. Adaya gittiğinden beri, İngiliz insanının soğuk karakterinden olsa gerek uyum sıkıntısı yaşıyordu. Bu da onun sürekli agresif hareketleri ile gündeme gelmesine sebep oluyordu.

Bence Türkiye gibi bir Akdeniz ülkesi olan İtalya Emre için daha uygundur. Fatih Terim’in de bu ülkede bağlantılarının olması Emre için avantaj olacaktır. Milan kulübü başkanı ve eski İtalya başbakanı Berlusconi’nin de Türkiye ve Türklere sıcak baktığı biliniyor.

Emre İtalya’da daha öncede İnter kulübünde 4 sezon oynamış ve fena da performans göstermemişti. İtalya’da oynamanın Emre açısından bir sürü artısı var…

Emre, kıvrak bilek hareketleri, sert şutları ve düzgün pasları ile bir zamanlar Pele’nin bile dikkatini çekmişti. Efsane futbolcu onu yaşayan en büyük 125 futbolcu arasında göstermişti.

Tecrübesizliğini üzerinden atmış, sakatlığından yeni kurtulmuş, zinde bir Emre, dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Milan’da başarılı olarak herkesin yüzünü güldürecektir.

Milli takımımıza da katkısı çok daha fazla olacaktır çünkü morali iyi olan ve sürekli oynayan bir Emre tek başına milli takımı sırtlar.

 
Toplam blog
: 85
: 540
Kayıt tarihi
: 29.12.07
 
 

İlk, orta ve lise öğrenimimi Karabük TED Kolejinde tamamladıktan sonra İngiliz Dil Bilimi okumak ..