Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '09

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Altın Portakal 2009

Altın Portakal 2009
 

Gözümüzün Bebeği


Dedeler, büyükanneler, amca, hala, dayı, teyze, baba, anne ve kardeşler… Böyle bir ailede yer alan insanlar arasında bile ne çok uyumsuzluklar yaşanıyor değil mi?

Ülkenin dört bir yanından gelenleri bir yana bırakın, ki bu konuda mümkün değil, yüz binlerce insanın yaşadığı bir büyükşehirde, ANTALYA’ da, yepyeni yönetime gelmiş bir ekip tarafından gerçekleştirilen 46. Altın Portakal Film Festivali’ nin büyük bir olasılıkla başarılamayacağı, fiyaskoyla sonuçlanacağı umuluyor, bundan çoğu insan endişe duyuyor, bazıları da ellerini ovuşturarak, keyifle bekliyordu.

Aile bireyleri arasında bile tartışmalar yaşanabilirken bunca büyük bir kitlenin aynı beğeniyle, aynı keyifle izlemesi, sonucu konusunda aynı etkilenme içinde olması elbette ki olası değil.

AMA;

Basında çıkan yazıları okuduk; çok kasıtlı, çok yanlı yazar-çizerler ve sanatçılar dışında, çoğunluk tarafından övgüyle karşılandı.

Geçmiş yılların bütçesine oranla, inanılmaz bir tasarrufla başarıldı.

Elbette eksikleri vardı, mutsuz olanlar da vardır ama bellekte kalan fotoğraf güzel ve gelecek yıl daha organize olacaktır.

ANTALYALI’ lar olarak, tüm emeği geçenleri kutluyoruz.

 
Toplam blog
: 237
: 361
Kayıt tarihi
: 22.11.06
 
 

1949 Antalya doğumlu, ANSAN üyesi Orman Yüksek Mühendisi, ressam ve öykü yazarıyım. KAKTÜS MEDYA ..