Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '06

 
Kategori
Futbol
 

Altın yedek Semih

Altın yedek Semih
 

Bu akşam Fenerbahçe zor da olsa, 2-0 mağlup durumdan maçı 2-2 yapıp Uefa kupasında gurubunda 3. olarak tur atladı.. Şimdi eşleşeceği takımla yapacağı eleme usulü maçla tur atlamanın yollarını arayacak.Eintracht Frankfurt maçında iyi başlamasına rağmen, rakip kalede goller kaçıran akabinde şok goller yiyerek, kabus gibi çöken bu goller karşısında Fenerbahçe yılmadan ve oyun temposunu düşürmeden maçı bırakmadı, Tuncay ve Semih ile golleri bularak maçı 2-2 ye taşıyarak Uefa kupası'nda tur atlayan takım oldu.

Zico maça Kezman'la tek forvet başlayarak, maçı en kötü berabere bitrip turu geçme planları yapıyordu,ama şok goller bir anda Saraçoğlu'na kara bulutların çökmesine sebeb oldu. Takım gol kaçırmasına rağmen, kontra atağı en iyi uygulayan takımlardan biri olan Eintracht Frankfurt' lu Takahara'nın gollerine engel olamadılar. Burda şunu söylemeden geçemeyeçeğim, Volkan özellikle birici golde top takibini iyi yapamadı ve golü yedi, daha iyi olaması gerekir. Fenerbahçe kalecisi böyle kolay goller yememeli.Zico oyuncu değişikliklerinde yerinde ve doğru kararlarla Daived ve Semih'i oyuna alarak maçı döndürdü diyebiliriz.Mehmet Yozgatlı'da oyuna girdikten sonra sağ kanatta canlılık geldi.Appiah ise yerinin orta sahanın ortası olduğu sağ kanatta ise çok verimli olmadığını bir kez daha gördük.

Neticede bu akşam Uefa kupasında tur atlamayı isteyen canlı bir Fenerbahçe ve bunu destekleyen yine muhteşem bir seyirci vardı. Seyirci Galatasaray maçındaki hatasını bu sefer tekrarlamadı ve bundan sonra da çok dikkatli olmalıdır.

Birde ikinci sarı kart görmesine rağmen oyundan atılmadığını gören Semih eğer hakeme söylemese belki maçtan çıkmayarak hakem Jan Wegereef 'in kural hatası yapmasına ve maçın tekrarlanmasına sebep olacağını düşünerek kendisini maçtan attırarak olası bir tekrarı önlemiş oldu.

Semih attığı golle verdiği asker selamı ile, kısaca Fnerbahçe de tura damgasını vuran futbolcu olmuştur.

Yüzüncü yılda Fenerbahçe'nin UEFA kupası'nda finali oynama hedefi hala devam etmektedir. Bu hedefe de adım adım yaklaşmakta, tüm kalbimizle Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz..

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..