Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Alttan değil üstten çeksin

O değil de;

23 yaşındaki genç boşanmak üzere olan ve eşinin dışında başka birinden hamile kalıp bir gün önce kürtaj yaptırdığı düşünülen ablasını geneleve düşmesin diye kıtır kıtır kesmiş. Aile meclisinin kararıymış.

İnsanların bu namus budalası halleri bu cani halleri akıllara zarar. Bu insan müsveddeleri nasıl bu kadar kıt düşünebilir, öldürme hakkını nasıl kendinde görür, nasıl aile nasıl meclistir bu!

Yuh yani! Yazıklar olsun. Bunlara en ağır ceza verilmeli.

O değil de;

'İZMİR Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi yeni binasının açılış törenine, hayırsever 65 yaşındaki Hakkı Keleşoğlu geçen ay evlendiği eşi 35 yaşındaki Hale Keleşoğlu ile katıldı. Manisa'daki bir törende, “Gazeteciler alttan değil üstten çeksin” diye uyarıda bulunan Keleşoğlu, bu kez tören başlamadan önce eşinin eteğini kontrol etti.'

Tövbe Tanrıma!

65 yaş ve 35 yaş...

İnanmıyorum yaa, millet aya tatil yapmaya gidiyor, biz hala alttan çeksin üstten çeksin, boşanmasın, hamile kalmasın, başını açsın, olmadı örtsün... Nelerle uğraşıyoruz. Yazık bize yaa. Valla...

O değil de;

Tecavüz haberlerinden de gına geldi. Onlar bir tarafa da tecavüze uğrayan kişinin 'ruhsağlığı bozulmuştur' ya da 'ruh sağlığı bozulmamıştır' diye bir rapor veriliyor.

Böyle bir rapora ihtiyaç duyanların ruh sağlıklarından da ben şüphe ediyorum.

O değil de;

Zor zor.

O değil de;

İyi bayramlar.

Kaynak: Milliyet

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..