Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '18

 
Kategori
Güncel
 

Altyapı Önemli Demişler ya AKP de Durmadan Kaldırım Döşüyor, Altyapı Bizi Aç Bırakacak

Altyapı Önemli Demişler ya AKP de Durmadan Kaldırım Döşüyor, Altyapı Bizi Aç Bırakacak
 

Bir yerden bir yere kolay gidiyoruz, ayaklarımıza çamur bulaşmıyor ama karnımız aç; önce ekmek!

Eski hükümetlerin yarattığı sorun… Yıllarca bizi çamurlu sokaklarda yürüttüler, milletin de artık burasına gelince altyapı altyapı diye feryat etmeye başladı. AKP de bunu oya çevirmek için durmadan kaldırım döşüyor.

Üzerinde yürüyen insanlarım işsiz ise Kordonboyu benim için Çatallı köyün patikasıdır, yollar köprüler çok iyi de beni evime götürmüyorsa neye yarar çünkü evim yok.

Ülkenin içinde bulunduğu şartlara göre altyapı olayının abartıldığını düşünüyorum, zengin bir ülke değiliz ki dağ başına asfalt döşeyelim. Sor istersen insanlara, çocuğum iş güç sahibi olsun ben çamurda da yürürüm diyecektir. Kaldırım hastalığı terör ve mülteci sorunundan sonra bizi bu hale getiren en önemli yanlışımız.

Koca memleket dağ taş yolu köprüsü biter mi, zenginin pantolonuna çamur sıçramasın diye 3,5 milyon kişi işsiz kaldı. Altında arabası var zaten sıçramazdı, biz ise alışığız. Ekonomik kurtuluşumuzu sağladıktan sonra Paris’e otoban yap.

Yapılan yatırımların tamamı gösteriş. Altyapıyı yapanlar kazandı. Zaten batmamız için başımızda iki bela var, senede 100 milyarımız terörle mülteciye gidiyor. Somali’den beter olacağız ya! Terörü de, mültecisi de, Altyapısı da!...

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..