Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '07

 
Kategori
Futbol
 

Ama olmaz ki! Böyle de ağlanmaz ki!

Ama olmaz ki! Böyle de ağlanmaz ki!
 

Kupa maçının ardından Kadıköy’den yükselen ağlama sesleri yüreğimi parçaladı! Yahu bu fenerli yöneticiler iyice sulu gözlü olmaya başladılar. Galiba 40 yaş üzeri sendromu. Her maçın sonunda ekranda göz yaşı dökmeye başladılar. Yazık ya çok yazık. Gerçekten yakışmıyor büyük bir camianın yöneticilerine. Acınacak duruma düşürüyorlar kendilerini.

Maçın hakemi Selçuk Dereli’ye takmışlar kafayı. Gol attınız da vermedi mi adam? Elbette eleştirilecek yanları var, ama sahadaki futbolcuların da ona yardımcı olmadıklarını da belirtmeliyiz. Sonra Baki Mercimek acıtmış canlarını. Yaramaz çocuk! Kırmızı kartla oyun dışında kalmalıymış. Bir de madalyanın tersine bakın. Eğer Baki ve M.Sedef oyundan atılsaydı, dokuz kişiye karşı rezil olacaktınız. Futbolcularınız ne kadar masumdu dün gece. Olur olmaz taşkınlıklar yapmadı mı? Ceza alanında kendini yere bırakmalar, ikili mücadelelerde hakeme sızlanmalar, her pozisyonun ardından dayılanmalar. Hep itiraz, tam itiraz. Sizi gidiler!

Tuncay ve Alex efendi maç boyunca yerden kalkmadı. Sanırım Saraçoğlu’nda rüzgar çok sert esiyordu dün akşam. Beşiktaş’tan Kadıköy’e doğru püfür püfür. Ayakta duramadılar. Yemedi tabi kaka hakem. Aldanmadı yerde parende atmalarına. Her zaman olduğu gibi fatura Haluk amca’ya kesildi. Çekmemiş kulaklarını maçtan önce hakemlerin. Çekmeliymiş! Sorarım sizlere. Haluk amca zamanında Beşiktaş kaç kez şampiyon oldu? Sayabilirmisiniz?

Kaç pozisyonu harcadı Tuncay, ''O'' efendi. Ya Alex’e, Edu’ya, Kezman’a, ne demeli? Kaç gol atabildiniz? Yabancılarınızı bile kendinize benzettiniz. Önce onların çekin kulaklarını. Niye bu kadar kabiliyetsiz, beceriksiz olduklarını sorun. Kızını dövmeyen dizini döver. Hep elin oğluna kızmayın. Biraz da gerçekçi olun.

Bırakın bu hakem, federasyon ayaklarını artık hala öğrenemediniz mi, futbolun çim sahalarda oynandığını. Masa başı oyunları, ucuz beyanları bir kenara bırakın. Kendi Cumhuriyetini ilan edenler , Türkiye Cumhuriyetinin başbakanını, bakanlarını, savcısını göreve çağırıyor şimdi.. Sanki ulusal mesele? Taktik hep aynı taktik. Yenemediğin zaman yaygara kopar, gündem değişsin. Kendi taraftarlarınıza bile artık saygınız kalmamış sizin. Camianızı resmen ayakta uyutuyorsunuz..

Bizler inandık, bizler yürüdük. Emeğimize asla leke sürdürmeyiz. Gün gelir kalecisiz , gün gelir dokuz kişi oynarız ama yine sizi yeneriz. Bükemediğin eli öpeceksin kardeşim. Bu iş yürek ister.

 
Toplam blog
: 47
: 648
Kayıt tarihi
: 31.03.07
 
 

Bandırma doğumluyum. İşletme mezunuyum. Amatör olarak uzun yıllar atletizmle uğraştım. Okul hayat..