Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 yaşındayım. Öğrenciyim. Mersin Fen Lisesi'nde öğrenim görüyorum. Mersin'de yaşıyorum. Yıllardır hem oynayıp hem ilgilendiğim futbol ve güncel konular hakkında görüşlerimi sizlerle paylaşacağım.

 
 
Aziz başkan Aziz Yıldırım

Federasyonun açıklamalarını eleştiriyor gibisiniz ancak bana göre federasyon doğru olanı yapmıştır. Çünkü şike delillerini ortaya çıkaran federasyon değildir ve federasyon bu yüzden kimseyi suçlayamaz. Ayrıca federasyon açıklamasında önemli bir noktaya da değinmiştir. Mahkemenin kabul edeceği iddianameye göre hareket edeceğiz ve karar vereceğiz. En mantıklısı budur. Yani federasyon kanıtlama işini yargıya bırakmıştır ve çıkacak sonuca göre hareket edecektir. Yani federasyon olayı daha başka br duyarlılıkla ele alıyor. Hemen kimseyi suçlamak ve haksızlığa uğratmak istemiyor. Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasına da değinmişsiniz. Aziz Yıldırım'a yapılmış herhangi bir haksızlık yoktur. Yargı bu yönde karar almıştır ve bu karar bağımsız Türk Mahkemesi'nde verilmiştir. Bu konuda kimse suçlanamaz. Çünkü Aziz Yıldırım'ın delilleri karartma ve yurtdışına kaçma gibi bir sürü eylemde bulunma olasılığı vardır. Bir Beşiktaşlı olarak yaşanan olaylara ben de üzülüyorum ancak yapılanlar doğru.

13 Temmuz 2011 22:50
F.Bahçe ayıbını örttü: 5-3 kazandı.

Gerçekten Trabzon'un geçen seneki maçtaki suçunu anlayamadım. Fenerbahçe ile berabere kalarak mı suç işlediler. İlahi adalet ne alaka. Trabzon geçen sene o maçta kendisine yakışır bir biçimde dişli bir rakip olarak oynadı. Suç varsa Fenerbahçe'nindir şayet şampiyon olmak için o maçı kazanması gerekiyorsa kazanmalıydı. Gerçekten anlamadım.

12 Temmuz 2011 11:43
Galatasaray, bir alt lige düşürülen(!) Fenerli oyunculara göz dikmiş!

Yazdığınız yazıları taraftarlık değil de tarafsızlık özü üzerinde durarak yazmanızı rica ediyorum. Şayet yazılarınızın çoğunda daha çok taraftarlık yapmışsısınız.

12 Temmuz 2011 11:38
 
Toplam blog
: 5
: 573
Kayıt tarihi
: 09.07.11